Hidrofoarele sunt cele care procură apa din diferite locuri și la adâncimi de peste 9 metri. Apa se poate conduce în casă sau în curte, direct din fântână, un puț sau o apă stătătoare. Acesta ajută la reducerea prețului facturilor la apă și asigură cantitatea necesară unei întregi familii. Un hidrofor poate fi cu presostat electronic sau mecanic. Alege un hidrofor cu presostat electronic eficient și rezistent!

Presostatul este un echipament care are componente electrice și mecanice, iar rolul său este de a comanda pornirea și oprirea hidroforului. Funcțiile de pornire/oprire a hidroforului le face presostatul în funcție de presiunea aflată în instalație. Acesta se conectează la instalația de alimentare cu apă, simțind presiunea din circuit. Deschiderea robinetului înseamnă presiunea scăzută din circuit, presostatul detectând acest lucru.

Spre deosebire de presostatul mecanic, cel electronic are câteva funcții suplimentare. Un hidrofor cu presostat electronic poate detecta dacă lipsește apa. Acestea au o durată de viață mult mai exitinsă și unele modele pot funcționa fără un vas de expansiune suplimentar.

Pe shop-einstal.ro ai la dispoziție multiple modele de hidrofoare de acest tip. În funcție de necesități, acestea au specificații diferite. Spre exemplu, poți alege sisteme recomandate pentru grădinărit, gata de montaj. Atunci când dispozitivul electronic detectează scăderea din circuit, pompa pornește automat. Oprirea pompei înseamnă și oprirea robinetului. Modelele sunt prevăzute cu protecție la lipsa de apă, evitând funcționarea în gol.

Alege un hidrofor cu presostat electronic eficient și rezistent, pentru a detecta orice scurgeri din sistem! Pierderile de apă nu vor mai repreznta o problemă, hidroforul fiind pregătit să identifice acest lucru. Un model eficient și foarte rezistent este Pompe Leader 100.

Aceasta este autoamorsantă, echipată cu presostat electronic. Este un sistem care ridică presiunea apei utilizate în instalații, care sunt responsabile cu absorbția apei din puțuri, fântââni, rezervoare tampon sau o rețea locală de apă.

Instalarea unui hidrofor necesită o schemă pe care trebuie să o urmezi pas cu pas. Schema este disponibilă pe shop-einstal.ro, unde poți găsi hidrofoare cu presostat electronic. Alimentarea cu apă a gospodăriei este un lucru absolut necesar. Fie că ai nevoie pentru grădinărit sau uzul casnic la robineți, apa trebuie să ajungă în perimetrul casei tale.

Hidrofoarele cu presostat electronic pot extrage apa de la adâncimi foarte mari, de până la 50 de metri. Spre deosebire de alte hidrofoare care au o adâncime maximă de 30 de metri, cele cu presostat electronic sunt mult mai eficiente. Dacă alegi un hidrofor fără presostat, acestea sunt prevăzute cu vase în care țin apa, chiar și până la 100 de litri.

Înainte de a achiziționa un astfel de dispozitiv, poți afla toate specificațiile sale, inclusiv debitul maxim de apă. Pe shop-einstal.ro, ai la dispoziție hidrofor cu presostat electronic eficient și rezistent, fiecare produs conținând informații și despre debitul maxim de apă. Te poți folosi împreună cu întreaga familie de apă, care se poate procura cu ajutorul hidrofoarelor, din diferite locuri.

Leave a Reply