Postura corecta a coloanei este dificil de mentinut in permanenta si ajungi in situatii in care corpul tau este incordat, iar durerile apar negresit. Te-ai intors cu siguranta de nenumarate ori de la munca, extenuat si te-ai aruncat in pat gandindu-te “Ce bine mi-ar prinde un masaj acuma!” si sa realizezi, cu dezamagire, ca nu are cine sa iti ofere unul.

Timpul a devenit cel mai mare dusman al tau si rar ai ocazia de a petrece timp de calitate doar cu tine. Viata asta in permanenta pe fuga, parca nu iti mai ofera un moment in care sa te pui pe standby, sa te relaxezi si sa te reconectezi cu tine. Iar cu scurgerea nisipului din clepsidra ta, durerile corpului devin din ce in ce mai accentuate, nestiind unde e butonul lor de oprire. Massato lucreaza pentru a-ti oferi solutia ideala care sa te detensioneze si sa iti dea un restart, fotoliul de masaj.

Fotoliul de masaj in propriul tau birou

Daca esti intr-o pozitie care iti permite sa ai un astfel de fotoliu langa biroul tau, te poti lauda ca ai descoperit Sfantul Graal al eliminarii stresului si durerilor. Musculatura rigida si solicitata, grijile, toxinele, toate se topesc si devin de domeniul trecutului odata ce apesi butonul tau preferat.

Vei fi acompaniat de muzica favorita, conectata la fotoliu prin Bluetooth, sistemul de incalzire trimitandu-te intr-o transa, ca si cum cea mai draga persoana din lume te-ar intampina cu o imbratisare lunga si calda. E un sentiment de nedescris si iti doresti sa dureze o vesnicie.

Nu stii ce ai ratat pana nu te asezi intr-un astfel de fotoliu

Cu design-uri parca rupte din filmele SF, culori moderne si de un calibru calitativ imposibil de neremarcat, fotoliile de la Masatto te for face sa iti transformi corpul de la senzatia de ancora, la o pana care pluteste lin in adierea vantului. Rolele de masaj, care patrund pana si in cea mai adanca si inradacinata durere a ta, te vor face sa te deconectezi complet de la ce te inconjoara.

In aceste fotolii de masaj te vei simti purtat pe mii de maini capabile parca sa iti rezolve orice problema ai avea in suflet, iar poza care ar trebui sa apara in DEX langa explicatia cuvantului “masaj” ar trebui sa fie cu un astfel de fotoliu. Poti folosi telecomanda pentru a te juca cu intensitatea si viteza programelor. Fotoliile cu sistemul de Zero Gravity, aduc corpul in pozitie de gravitatie zero, recomandat terapeutic si plutirea corpului tau, in timp ce esti masat de la talpi pana nivelul capului, va deveni o experienta extrasenzoriala.

Pentru a comanda un fotoliu Massato, o adevarata definitie a luxului, ii poti contacta la numarul de telefon 0756478789 sau le poti scrie la adresa de email contact@massato.ro.

Leave a Reply