Atunci când comandăm de la restaurantul preferat sau chiar schimbăm macazul și alegem ceva nou ne așteptăm la o experiență culinară memorabilă. Din nefericire, în unele cazuri dezamăgirea este încă de la bun început când primim pachetul cu mâncare. Cât de elegant, inedit sau corespunzător reușesc să ne impresioneze este o poveste din care nu are cum să lipsească Snick Ambalaje. Iată despre ce este vorba.

Orice tip de ambalaj, fie el și de unică folosință, trebuie să corespundă calității serviciilor și a produselor pe care unitatea în cauză le oferă. Așadar, fie vorba de meniu cu burgeri, de meniu complet de tip fast food, fie vorba de o cofetărie sau orice  altă  locație similară, consumabilele alese și folosite trebuie să fie de calitate.

O impresie în plus și o manieră de a sugera calitatea serviciilor

Ambalajele folosite sunt responsabile cu o promovare indirectă dacă am putea spune astfel. Pentru că dincolo de nevoie, de scopul lor practic, ambalajele sunt o manieră de promovare. Impresionează de la prima vedere sau dimpotrivă, mențin produsul în condiții optime și fac servirea să fie plăcută și practică. Dacă nu sunt îndeplinite aceste condiții atunci e clar că ambalajele respective nu sunt ce trebuie.

În măsura în care este posibil ar fi bine de folosit ambalajele colorate sugestiv pentru brandul promovat. De asemenea, o altă strategie la care apelează unii se referă la inserțiile transparente ale ambalajelor. Acestea vor crea o impresie în plus, vor tenta clientul. Pofta vine mâncând, dar și văzând, pentru că mai întâi de toate suntem impresionați de aspect.

Pentru toate categoriile de prestatori de servicii din nișa HoReCa, că este vorba de cei din catering, cofetării, gelaterii, rotiserii sau pizzerii sau orice altceva, Snick Ambalaje are gamă de produse. Toate ambalajele sunt conforme cu standardele de actualitate și sunt realizate din materiale biodegradabile. Sacoșe, pungi, caserole, boluri, cutii, farfurii sau tacâmuri sunt doar câteva dintre produsele disponibile aici.

Comenzile pot fi efectuate simplu și rapid, online, cu livrare în toată țara. În plus, valoarea comenzilor poate atrage după sine și reduceri aplicate la comenzi viitoare.

Snick Ambalaje are oferte tentante

Fie că vorbim de tacâmuri de unică folosință sau de caserole pentru catering, toate acestea trebuie să fie de calitate. Iată o ofertă tentantă:

  • Caserole din carton, pentru noodles – cele negre sau parte din gama kraft natur sunt disponibile pe site. Au închidere clasică, clapete în dotare și sunt disponibile la bax, set, bulk sau palet. Pentru comenzi de acest tip, ținând cont de ultimele două variante, există și o reducere activă, de 3 și 5%.
  • Caserole cu print – cei care activează în domeniul street feed pot alege ambalajele colorate, cu finisaj mat sau lucios.
  • Cutii din carton cu design și formă specifice, pentru popcorn, nuggets sau crispy bucket.

Acestea sunt doar câteva exemple despre tipurile de ambalaje pe care le găsim pe site-ul Snick-ambalaje.com. Pot fi comandate și mostre.

Contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău

comenzi@snick-ambalaje.com

Leave a Reply