Suntem constant atacati din toate directiile de informatii. Deschizi televizorul doua minute si deja e plin de stiri dramatice, uneori adevarate, alteori exagerate, iar sursele media online de multe ori ofera informatii fake.

Cateodata nici nu mai stii ce sa crezi, iar marea majoritate a populatiei din Romania este slab educata, formata din persoane usor influentabile, deci nu e de mirare ce se intampla prin tara asta. Asa cum iti alegi oamenii din viata ta, asa trebuie sa alegi si informatiile care intra in creierul tau. Iar filtrul perfect pentru a citi articole informative si adevarate este Botosaneanul.

Ce poti citi pe botosaneanul.ro

Asa cum sugereaza numele, acest site de stiri este una din principalele surse de informare a locuitorilor din Botosani, insa oricine poate gasi aici chiar si stiri nationale de interes. Cititorii pot regasi aici stirile zilei, cele breaking news, care de obicei sunt despre accidentele grave din judet, articole de tip reportaj si top news.

De asemenea, doritorii poti citi aici anchete saptamanale sau investigatii din domeniile sport, social, servicii secrete si publice, sanatate, politica, invatamant, imobiliare, finantari externe, administratie si generale.

Pentru cei interesati de angajari Botosani se pot regasi articole din diverse domenii unde se cauta angajati pentru spitale, restaurante, service-uri auto, magazine si multe altele. Cititorii pot descoperi pe botosaneanul.ro chiar si categoria de blog unde gasesc articole interesante.

Poti fi la curent cu vremea din Botosani si restul tarii, cu ce rezultate mai are echipa judeteana de fotbal, care mai este situatia Covid-ului in judet si in alte parti ale tarii, ce imobile se mai construiesc si stiri politice de interes.

De asemenea, Botosaneanul este la curent cu tot ce tine de scandaluri, luari de mita si comportamente infractionale, culmea, ale oamenilor legii, ce nepotisme mai sunt prin judet, ce campanii electorale se mai finanteaza in secret. Totodata, aici poti gasi si articole despre oameni care provin din Botosani si au ajuns departe, dupa ani de munca si dedicatie, articole ce impresioneaza prin povestea lor, oameni care sunt cu adevarat o mandrie pentru acest judet.

Indiferent de subiectul care te intereseaza, botosaneanul.ro este o sursa de informare sigura, mereu actualizata, un loc unde gasesti stiri si interviuri de calitate. Acceseaza pagina oficiala si fii mereu la curent cu noutatile din judet si de la nivel national.

Contact:  redactie@martorincomod.ro

Leave a Reply