Vorbim despre reducerea poluarii, despre efectele incalzirii globale si modalitati de a salva planeta. Totusi, concret, putini iau masuri cu adevarat. Schimbarile mari vin de la initiative mici. Astfel poti incepe chiar tu cu astfel de mici schimbari si poti alege ambalaje biodegradabile pentru restaurantul tau sau afacerea din industria Horeca.

Descopera toata gama disponibila la Snick Ambalaje.

Optiuni variate, ambalaje care nu afecteaza mediul

Sunt multe variante dintre care poti alege pentru a imbunatati din mai multe puncte de vedere aspectul ambalajelor si prezentarea mancarilor pe care le trimiti la pachet, in timp ce ai grija de mediu. La magazinul online Snick Ambalaje poti gasi zeci de variante de ambalaje biodegradabile dintre care poti alege.

Acest magazin online poate deveni partenerul tau ideal, daca ai o afacere in industria Horeca, pentru ca vei putea comanda de aici tot ce ai nevoie pentru livrare. Indiferent de ce fel de ambalaje ai nevoie – mai mari, mai mici, anumite forme – cu siguranta aici le vei gasi. Partea si mai avantajoasa este ca preturile sunt accesibile si materialele din care sunt confectionate sunt biodegradabile. Ai, deci, tot ce este necesar si clientii sunt multumiti, in timp ce nu contribui la poluare.

De la sacose la tacamuri si caserole – comanda tot ce ai nevoie

Poti plasa o comanda care iti va aduce la adresa selectata tacamul complet. Ambalaje biodegradabile poti avea la restaurantul tau in tot ceea ce priveste livrarea. De la caserola care poate fi de diverse marimi si forme – vezi pe site variantele – pana la prosoapele de hartie.

Deci paharele, tacamurile, pungile si sacosele, alaturi de cele mai sus mentionate le vei avea conform standardelor, biodegradabile, iar clientii vor fi de asemenea multumiti, avand in vedere astfel de detalii. La Snick Ambalaje le poti gasi si in functie de comanda pe care o plasezi, de cantitatea selectata, vei putea alege si varianta de personalizare a unor produse.

Primesti chiar si diverse discounturi daca plasezi in fiecare luna o comanda minima. Poti avea acest e-shop ca partener de incredere in ceea ce priveste ambalajele pe care le folosesti pentru mancarea trimisa la pachet.

Poti gasi aici alternative pentru orice fel de produse din plastic pe care le utilizai pana acum – pentru paletine, paie, tacamuri si altele. Acceseaza site-ul si alege ceea ce ai nevoie. Poti opta pentru varianta de mostre prima data, pentru a vedea ce produse sunt mai potrivite pentru afacerea ta.

Contact:

comenzi@snick-ambalaje.com

Leave a Reply