De prin august ne cam clantane dintii in gura si ne dardaie carnea pe noi si cred ca pe nimeni nu l-a lasat inca inima sa porneasca centrala. Cand te gandesti numai cat ai de platit dupa o iarna lunga, mai bine strangi din dinti acum si te invelesti cu vreo 2 pilote.

Pana una alta, ai putea totusi sa faci o schimbare, care-ti va prinde bine pe tot parcursul sezonului si nici nu implica sa cheltui sume astronomice. O lenjerie mai groasa, cum ar fi cea din finet, iti va asigura caldura necesara pe aceasta vreme nehotarata si nu te va supraincalzi. Iata de ce sa alegi o astfel de lenjerie de la Gospodina Vesela.

Lenjeria din finet – ce proprietati are

Finetul este, de fapt, o tesatura pufoasa din bumbac, acesta fiind preferat de multe persoane datorita avantajelor pe care le are. Tesatura este construita in asa fel incat sa ofere corpului temperatura optima, iar astfel se creeaza conditii perfecte de somn. Chiar si in sezonul calduros este alegerea ideala, fiindca bumbacul absoarbe umezeala in exces, deci mentine o stare de racoare, asigurand un somn odihnitor si relaxant.

Pe lista de avantaje se mai enumera si faptul ca lenjeria de finet este mai trainica fata de altele, este rezistenta la multiple spalari si utilizari, iar nuantele si imprimeurile raman la fel timp indelungat daca sunt curatate si calcate conform instructiunilor.

Totusi, un alt avantaj este ca nu este neaparat necesara calcarea. Bumbacul finet nu favorizeaza aparitia alergiilor sau iritatiilor, deci este ideal si pentru persoanele ce au pielea sensibila. Totodata, bumbacul finet are o calitate inalta, iar o astfel de lenjerie de pat are un pret accesibil oricarui buzunar.

La Gospodina Vesela poti regasii lenjerii din finet cu 6 piese, potrivite pentru paturi de doua persoane. Setul contine 1 cearsaf de pat, 1 cearsaf de pilota si 4 fete de perna de marimi diferite.

Poti opta pentru imprimeuri precum fluturi, galaxie, inimioare, luna si stele, buline, catelul pug si stelute multicolore. In aceasta perioada regasesti chiar si reduceri la aceste seturi, la oricare doua modele alese platesti 209 lei, iar la trei modele alese platesti 299 lei. Regasesti in gama chiar si seturi de perne hipoalergenice, cearsafuri, lenjerii din bumbac satinat si sorturi de bucatarie.

Acceseaza site-ul www.gospodinavesela.ro pentru a vizualiza modelele disponibile.

Contact:

Email: contact@gospodinavesela.ro

Telefon: 0770 894 788

Leave a Reply