Da, este adevarat. Noul serviciu Premium Service oferit de OnLaptop a fost lansat pentru a permite unui numar cat mai mare de clienti sa beneficieze de reparatii complete pentru device-ul personal. Fie ca este vorba de laptop, PC sau sistem All in one, acestia va vor asigura ca nu exista problema care sa nu aiba rezolvare, oferindu-va de fiecare data cea mai buna solutie pentru aparatul dumneavoastra.

Inca de la lansare, tot mai multe persoane au inceput sa beneficieze de acest nou pachet pentru a face economii substantiale, mai ales ca ofera multe servicii gratuite.

Device-urile din ziua de astazi sunt din ce in ce mai scumpe datorita tehnologizarii mondiale, cererea fiind prea mare, iar productia mult mai mica. In acest sens multi utilizatori de laptopuri au ales sa isi repare aparatul la OnLaptop pentru a le remedia defectiunile rapid cu un cost infim. Acestia nu se ocupa doar de reparatii, ci ofera si posibilitatea de a va upgrada sistemul pentru a-i prelungi viata inca cativa ani.

Pe langa partea de hardware, OnLaptop ofera servicii si de software pentru a-i ajuta pe utilizatori sa isi instaleze cele mai bune softuri, sisteme de operare care sa se potriveasca armonios cu performantele device-ului, cat si un antivirus licentiat pentru a fi protejat mereu indiferent de retea si site-urile navigate.

Top 4 cele mai dese defectiuni intalnite la laptopuri

Sunt multe piese ce se pot deteriora, insa exista anumite componente importante care pot intampina defectiuni datorita vechimii, modului de transportare sau lipsa unei ingrijiri corespunzatoare.

Display

Acesta este unul dintre cele mai sensibile componente ale unui laptop. Datorita deschiderilor dese, balamalele sau ecranul poate suferi anumite probleme precum functionarea intermitenta sau neafisarea programelor.

La OnLaptop puteti gasi display laptop VIVOBOOK sau orice alt brand care sa se potriveasca cu sistemul detinut. Vivobook este un laptop care are performante foarte mari si este considerat un laptop perfect pentru a putea lucra de oriunde si oricand. Avand in vedere deplasarile dese cu acesta, posibilitatea de a-l accidenta sunt mult mai mari.

HDD/ SSD

Memoria de stocare este foarte importanta. In ultimii ani HDD-ul a inceput sa fie inlocuit cu SSD-ul datorita vitezei mari de scriere si citire, fara sa ii influenteze performantele in timp.

Memoria RAM

RAM-ul inseamna viteza. Puteti rula mai multe programe in paralel pentru a va putea realiza task-urile zilnice fara erori.

Procesor

O componenta ce poate suferi din cauza acumularii de praf. OnLaptop recomanda tuturor utilizatorilor de device-uri sa apeleze la serviciile de curatare de cel putin 2 ori pe an pentru a nu se defecta ventilatorul din cauza depurerilor excesive. Ventilatorul instalat, daca nu functioneaza corect poate duce la arderea procesorului, fiind o problema mult mai serioasa ce trebuie evitata cu orice pret.

OnLaptop este un centru de reparatii din Bucuresti care ofera servicii de cea mai inalta calitate tuturor posesorilor de calculatoare din Romania. Va pot ajuta si in privinta transportului pentru a nu pierde timp in trafic, mai ales ca este si gratuit pentru ridicare si returnare. Noul serviciu Premium Service este cel mai inovator pachet care a fost lansat in Romania in ultimii 10 ani, fiind potrivit pentru oricine doreste sa isi repare device-ul intr-un mod rapid si accesibil.

Leave a Reply