Pe vremea mea…nu erau atât de multe saloane și dintre cele existente nici tipurile de servicii nu erau atât de variate. Iar acum, culmea, cu cât sunt mai multe locații de acest gen și mai multe servicii de hair and beauty, parcă cu atât mai greu este să alegem. Nu degeaba unii experimentează până când ajung să devină clienți fideli ai unui salon.

În marea de opțiuni, alegerea îți poate fi simplificată cu Stailer. Vorbim despre o platformă gândită să simplifice modul în care pot fi făcute programările la saloane. Fie că este vorba despre servicii oferite la salon Nuage sau ești interesat de un tuns la un salon din orașe precum Iași, Timișoara, Oradea, București sau Cluj, prin această platformă poți seta totul mai ușor.

 Cum poți folosi Stailer

Mai simplu decât crezi. Accesezi pagina, setezi aici ce tip de serviciu dorești, în ce oraș și care este data. Este important că filtrul funcționează astfel și îți permite să găsești un salon ce este disponibil atunci când tu ai nevoie. În câteva secunde ai o listă de saloane ce corespund cu interesul tău. Iar dintre acestea vei putea alege ce îți dorești.

De menționat că această listă de saloane de infrumusetare si pensat din Cluj și nu numai, din toate orașele menționate mai sus, include și detalii precum: cât costă un serviciu anume, cam cât ar dura vizita ta la salon, cum să ajungi acolo, recenzii și fotografii. Dacă ești la prima ta vizită la un salon, îți poți creiona părerea și încrederea prin aceste informații. Adică să nu alegi la întâmplare și să regreți mai târziu alegerea făcută.

Pentru bărbații grăbiți și femeile moderne

Stailer ne aduce cu un pas mai aproape de modernizare. Asta înseamnă că este dedicat tuturor celor care au nevoie de adaptare la un stil de viață modern, pentru bărbați și femei grăbite deopotrivă. Implică doar o conexiune bună la internet și un device de pe care să fie accesată pagina. Nimic mai mult.

Această platformă nu taxează accesul și nici nu există vreo formă de taxare pentru programările făcute. Asta înseamnă că utilizatorul se poate bucura de această așa zisă scurtătură oricând, poate face programări lunare oricât de multe își dorește.

Next time folosesc Stailer pentru că…

Este mai simplu și mai rapid. Fără să fie necesară telefonarea la salon, să aștepți ora la care salonul se deschide pentru a încerca să îți faci o programare, prin Stailer totul este mai rapid și mai eficient.

Programezi oricând. Fie că este seară târziu, ești blocat în trafic la prima oră sau ești la cafenea în pauza ta de masă, poți seta o programare fix atunci când îți amintești de ea.

Gestionezi din această platformă tot ce ține de programare, de la setarea ei la anulare și, pentru cei care decid să își facă și un cont aici, reminderele pot fi opțiunea care să aducă aminte de ziua în care mergi la salon.

Află mai multe despre asta din pagina oficială.

Contact: support@stailer.ro

Leave a Reply