Cei care sunt pasionati de pictura si doresc sa comande online toate accesoriile, au acum la dispozitie magazinul online Pictorul Fericit. Gama larga de articole speciale pentru pictura include toate cele necesare atat pentru experimentati, cat si pentru cei la inceput de drum.

Daca te numeri printre ei, la randul tau poti comanda diverse articole cu care sa finalizezi sau sa incepi urmatoarea ta opera de arta. Site-ul cuprinde si picturi pe numere, pe care le poti comanda in functie de preferinte sau de starea emotionala.

In functie de ceea ce vrei sa achizitionezi, pe site ai la dispozitie multiple oferte. Articolele sunt de dimensiuni si capacitati diferite, ideale pentru cei care au deja experienta in domeniu, cat si pentru cei care doar acum incep sa fie initiati. In cazul in care vrei sa cumperi picturi pe numere, tot pe site le gasesti in multiple categorii.

Vezi aici pensule pentru pictura, pe care le poti comanda in functie de stilul in care pictezi, dar si bazandu-te pe urmatorul tau tablou. Pensulele se regasesc la set, sunt disponibile cutite si spatule, cat si suporturi pentru o mai buna organizare a tuturor accesoriilor. De asemenea, poti comanda bureti, seturi de trafalete, cat si pensule pentru pictura pe fata.

Pictorul Fericit este locul din care iti poti cumpara tot ce ai nevoie pentru a finaliza sau incepe o pictura deosebita. De asemenea, parintii care vor sa ii initeze pe cei mici in acest domeniu, pot comanda dintr-o gama extinsa de produse. Sunt disponibile inclusiv culori acuarela pentru pictura, atat de intalnite in scoli sau gradinite.

Accesorii pentru pictura si materiale utile

Pe site-ul pictorulfericit.ro gasesti accesorii pentru pictura si materiale utile, cu care poti pune bazele unui job in acest domeniu. In categoriile multiple de produse vei regasi sevalete, culori acrilice, culori pe baza de ulei, pe baza de apa, panze, pensule, vernisuri, solutii, materiale de pictura, manuale, creioane, blocuri sau palete. Toate acestea iti vor fi de ajutor fie ca esti la inceput de drum, fie ca ai ramas fara consumabile pentru urmatorul tablou.

De asemenea, site-ul dispune si de o sectiune destinata educationalului, de unde poti achizitiona articole pentru cei mai mici pictori. Sunt disponibile culori tempera netoxice, testate dermatologic, cu care cei mici pot picta cu degetele. Tot aici sunt incluse carioci netoxice, creioane cerate sau plastilina vegetala, care sa nu dauneze sanatatii copiilor.

Picturi pe numere pentru intreaga familie

Pictorul Fericit dispune de o sectiune destinata picturilor pe numere, de unde poate cumpara intreaga familie tablourile preferate. Acestea vin insotite de toate accesoriile necesare pentru finalizarea picturii, precum culori, pensule si alte articole. Cu ajutorul lor poti reproduce un tablou celebru, un peisaj sau un oras faimos.

Pe site sunt cuprinse multiple modele, ce pot fi pictate atat de catre copii, cat si de catre adulti. Poti in acelasi timp sa faci si un cadou deosebit, pentru o doamna sau un domn, din categoriile corespunzatoare.

Leave a Reply