Diversificarea inseamna un atu pentru orice magazin. Daca pui la dispozitie clientilor tai produse dintre cele mai diverse atunci ai sanse sa acoperi nevoile unui public mai vast. O astfel de strategie te poarta cu pasii spre ofertele de la noi.ro. Supranumit magazinul magazinelor Noi este furnizor de solutii pentru magazine mici si nu numai.

Damigene, bidoane si recipiente fel de fel

Perioda aceasta este cea in care gospodinele pun la conservat diverse produse. Unii fac vin, altii pun muraturi, pentru iarna ce vine. Sunt la mare cautare recipientele diverse, damigene, bidoanele de asemenea. Acestea sunt in oferta de la noi.ro. Sunt din plastic rezistent, cu inchidere practica si au capacitate diferita, de la cele mici pana la cele de 80 sau chiar 85 de litri.

Cu cat cantitatea pe care o cumparati este mai mare, cu atat pretul este mai convenabil. In plus, comenzile plasate pe noi.ro sunt rasplatite cu discount in functie de valoarea totala a acestora.

Racoritoare pentru toate preferintele

Vara consumul de bauturi si racoritoare creste, insa asta nu inseamna ca in alt sezon nu asiguri stoc suficient. Regasim la noi.ro aceeasi varietate si la acest capitol, privind racoritoarele, bauturi carbogazoase, necarbogazoase, apa sau sucuri diverse. De toate, pentru toate preferintele. Pentru ca in sezonul rece o recomandare este de a creste nivelul de vitamina C si multi se orienteaza spre acele sucuri naturale cu extracte din fructe, nu omite un stoc generos privind acest tip de racoritoare.

Noi.ro pune la dispozitie implicit sucuri pentru copii, branduri populare, dar si unele dintre cele mai accesibile variante. In functie de publicul tinta alegerea voastra poate fi una la fel de diversa.

O casa bine organizata – iata de ce accesoriile nu sunt niciodata omise!

Strategia unora este de a pune langa casa de marcat tot felul de accesorii. Pana cand cumparatorul ajunge la casa si plateste isi mai adauga in cos cateva produse. Adevarul este ca atunci cand vine vorba de accesorii ne dam seama ca lucrurile mici sunt utile. O casa mai organizata ne dorim cu totii asadar sunt la mare cautare accesoriile pentru baie, bucatarie. Iar acestea sunt parte din catalogul de oferte de la Noi.ro.

Cum puteti comanda? Simplu si rapid, online. Veti fi contactati de un reprezentant al magazinului cu care veti pune la punct detaliile legate de plata si de ridicarea comenzii. Sau fizic, in magazinul Noi unde echipa este mereu pregatita sa consilieze pe cei care cauta un anumit tip de produs.

Detalii in pagina oficiala.

Contact:

comenzi@noi.ro

Leave a Reply