Orice femeie isi doreste sa arate bine in fiecare tinuta pe care o alege. O noua zi inseamna un nou outfit atent pregatit si accesorizat, pentru ca poti fi eleganta zilnic. Tinuta pe care o porti poate reda si increderea cu care pasesti prin viata. Nimeni nu te poate opri sa fii increzatoare zilnic, daca tu asa te simti bine.

Fiecare articol vestimentar conteaza, deoarece impreuna completeaza o tinuta, potrivita pentru orice eveniment care se anunta in ultimul moment. Unele femei prefera sa poarte zilnic tocuri, iar altele prefera sa fie mai comode. Indiferent de incaltari, articolele vestimentare de la Clessidra sunt alaturi de iubitoarele de fashion pentru orice stil prefera.

Un truc pentru o talie de viespe

Deseori femeile au in garderoba zeci de haine pe care nu le doneaza, in speranta ca le vor purta intr-o zi. Motivele pentru care nu le aleg niciodata, tin de faptul ca nu se simt comod in ele si scot in evidenta anumite aspecte pe care vor sa le ascunda.

Talia este aspectul cel mai problematic uneori si anumite camasi nu ascund kilogramele in plus asa cum ti-ai dori. Clessidra vine in ajutor cu o solutie salvatoare. Acestia au disponibile pe site corsete modelatoare care pot fi purtate pe sub haine, astfel incat sa ofere o anumita forma corpului. Cu ajutorul acestor corsete, articolele vestimentare uitate in dulap pot fi acum purtate, fara sa iti faci griji de nesigurantele tale.

Purtarea acestora pentru timp indelungat pot duce la o talie de viespe, iar unele variante sunt potrivite pentru activitatile sportive. In acest mod poti sa obtii mai repede rezultatul asteptat.

Seturile din doua piese – articolul must-have din garderoba

Iesirile in oras cu prietenii sunt o placere de cele mai multe ori si este o activitate potrivita de a petrece timpul liber. Totusi aceste iesiri sunt o problema daca sunt anuntate in ultimul moment, deoarece sunt prea multe lucruri de facut, intr-un timp prea scurt.

O tinuta trebuie aleasa cu grija astfel incat topul sa se potriveasca cu pantalonii sau fusta si asa mai departe. Pe langa alegerea tinutei, parul si make-up-ul dureaza la fel de mult si timpul trece, iar tu nu esti gata mereu la timp. In situatii de acest gen, un set compus din doua piese de la Clessidra te poate salva, deoarece articolele se poarta impreuna si tinuta este gata in cateva minute. Este un articol salvator, practic si elegant in acelasi timp, care este potrivit pentru situatii diverse.

Pentru a vizualiza toata gama acceseaza site-ul si pentru alte informatii trimite e-mail la adresa contact@clessidra.ro.

Leave a Reply