Soferii au acum motive de bucurie! Navigatiile auto pot fi montate pe masinile lor, fara ajustari la bord sau la instalatia electrica. Tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de un astfel de sistem, este sa alegi marca si modeul masinii tale, iar apoi sa alegi tipul de navigatie dorita. Site-ul navigatiiandroid.ro este gata sa iti livreze modelul ideal de navigatie pentru masina ta!

Prima pagina a site-ului este dedicata strict alegerii producatorului si modelului autoturismului. Ai la dispozitie o multime de producatori dintre cei mai cunoscuti si nu numai, inclusiv navigatie Passat b6.

Pentru a alege acest tip, mergi la marca Volkswagen, apoi selecteaza modelul Passat b6 si alege navigatia. Fiecare are diferite specificatii, cu mai multe sau mai putine performante. In functie de bugetul tau, poti alege o navigatie mai performanta sau una mai putin performanta, care sa indeplineasca cerintele tale asupra modului de functionare.

Navigatiile de pe site dispun de sistemul de operare Android care aduce si mai multe beneficii soferului. Acestea se utilizeaza similar cu telefonul mobil si le poti conecta la acesta prin diferite functii. Pentru a conecta navigatia la telefon, nu este necesar ca acesta sa dispuna de sistemul de operare Android. Conexiunea se face prin MirrorLink sau prin Bluetooth, la orice tip de smartphone.

Orice aplicatie din magazinul Google Play poate fi descarcata

Navigatia iti ofera posibilitatea de a descarca din magazinul digital, orice aplicatie iti doresti. De la cele de Social Media, pana la cele de streaming, aplicatiile pot fi instalate pe acest sistem. Prin intermediul lor poti efectua aceleasi actiuni, alaturi de cea mai importanta – preluarea si initierea apelurilor.

Folosirea telefonului in trafic se pedepseste cu o amenda destul de usturatoare si in plus, nu acorzi suficienta atentie la drum. Din acest motiv, poti opta pentru o navigatie, care cu doar o simpla atingere de ecran initiaza si preia apeluri. Lista contactelor poate fi descarcata si in acest fel ai acces la toate numerele de telefon.

Esti mai atent la trafic, eviti amenzile si nu in ultimul rand – ai parte de relaxare. In parcare poti vedea filmul sau serialul preferat, in timp ce conduci poti asculta muzica sau poti sa optezi pentru functia Dual Zone. Aceasta permite ascultarea pieselor favorite, in timp ce pe fundal ruleaza GPS-ul. Vocea acestuia se suprapune peste muzica odata ce se genereaza indicatii.

Consumul bateriei masinii nu este o problema

Foarte multi dintre soferi evita sa achizitioneze o navigatie din cauza faptului ca aceasta consuma suplimentar bateria masinii. Nimic mai gresit! Navigatiile de pe site-ul navigatiiandroid.ro nu consuma suplimentar, deoarece comenzile se preiau de pe volan. In momentul in care contactul a fost oprit, se va opri si navigatia.

Un alt plus al acestor sisteme este faptul ca vin insotite de toate cablurile necesare pentru montaj, cat si cele auxiliare. De asemenea, poti sta linistit privind bordul, pentru ca acesta nu va avea nevoie de modificari. Navigatiile se potrivesc perfect in habitaclu, daca ai ales modelul corespunzator.

Leave a Reply