Daca acum cativa ani un sistem de supraveghere era considerat un lux, in zilele noastre, reprezinta o necesitate, la fel ca si autovehiculele.

Acum, fie ca vorbim despre o institutie publica, o banca sau orice alta cladire care prezinta un interes pentru hoti si nu numai, are instalat un sistem de camere de supraveghere exterior. Camerele de supraveghere nu sunt destinate doar persoanelor juridice, ci tuturor persoanelor care doresc sa fie in siguranta in locuinta sau chiar in biroul lor.

Conform unor statistici, numai in anul 2019 au fost inregistrate  aproximativ 22.341 de furturi din locuintele de pe teritoriul Romaniei. In acest context si Politia Romana recomanda sa instalam un sistem de supraveghere video pentru a ne proteja locuinta, iar in cazul unui jaf, se pot identifica mai usor persoanele care au cauzat spargerea.

De aceea este necesar pentru noi sa ne simtim protejati si sa avem control asupra locuintei noastre. Pe site-ul comenzi.ro este disponibila o gama larga de produse printre care si sisteme de supraveghere video atat pentru exterior cat si pentru interior la preturi foarte avantajoase.

Camera supraveghere AHD, 5MP, Veyo, IR 70M

Camera de supraveghere are o calitate a imaginii foarte buna, cu o rezolutie la fel de mare pe o distanta de pana la 70 de m. Poate fi utilizata de catre proprietarii pentru birouri, fabrici, magazine, spitale si locuinte.

Camera vizor usa

Ca si dupa denumire, se monteaza in locul vizorului de la usa. Aceasta poate fi vizualizata de pe un televizor sau se conecteaza la un sistem de inregistrare DVR. Imaginile sunt de calitate iar culorile la fel.

Camera supraveghere IP 2MP wireless VEYO, P2P, PTZ, Onvif, slot card microSD

Aceasta camera este una performanta care are optiunea de a fi accesata direct si rapid prin introducerea numelui si parolei utilizatorului. Imaginile asigura o calitate inalta, are capacitatea de rotire, are incorporat un microfon si un difuzor si mai mult decat atat, fiind o camera performanta, puteti beneficia de o notificare direct pe telefonul dumneavoastra in cazul in care acolo unde este instalata camera s-a detectat o miscare.

Acestea sunt doar cateva dintre produsele de acest gen de pe comenzi.ro. din care aveti posibilitatea sa alegeti varianta potrivita pentru nevoile dumneavoastra. In acest context, puteti fi in siguranta oricand cu ajutorul comenzi.ro.

Produsele disponibile nu se rezuma doar la sisteme de supraveghere, deci daca aveti nevoie de un produs anume, accesati site-ul comenzi.ro si este posibil sa il identificati.

Contact:

031-0050198

Leave a Reply