Indiferent unde locuim, o casa in zona rurala sau un apartament in mediul urban, necesitatea apei este prioritara. Nu avem  cum supravietui fara apa, indiferent de circumstante. Daca locuim la casa, stim ca alimentarea unei locuinte cu apa, impune de cele mai multe ori nevoia de foraj, care ajuta la obtinerea alimentarii cu apa.

Ce este un foraj de mare adancime?

Este un foraj ce depaseste adancimea de 50 de metri si se poate ajunge chiar la adancimea de 300 de metri, in functie de necesitatea noastra. Pentru aceste lucrari, se recomanda alegerea unor firme cu experienta in domeniu. In primul rand firmele cu experinta au in dotare utilaje speciale care au capacitatea de a sapa la adancimi mari, iar in al doilea rand, calitatea lucrarii decide durata de viata a unui foraj.

Cu Eco Drill puteti sa beneficiati de foraje in puturi de mica cat si puturi de mare adancime.

Ce tip de foraj alegem

In cazul fantanilor de mica adancime pot exista cateva riscuri. Primul strat de apa nu se va lua niciodata  in considerare deoarece el este alimentat cu apa atunci cand ploua, dar in acelasi timp poate seca daca ploaia se opreste. Totodata, primul strat de apa este cel mai contaminat din cauza unor gropi de gunoi, a unor fose, sau a produselor chimice folosite in agricultura.

Din cauza acestor riscuri se recomanda foraje de medie si mare adancime. Pentru forarea unui put de apa trebuie luate in considerare anumite aspecte precum scopul forajului si anume daca avem nevoie de apa doar pentru uz casnic sau apa potabila, la ce adancime se afla sursa de apa si nu in ultimul rand care este calitatea apei din zona respectiva si in ce cantitati se poate gasi.

Eco Drill are o experienta vasta in domeniu, avand la activ aproximativ 1000 de foraje executate. Mai mult decat atat, echipa lucreaza cu echipaje si tehnologii de ultima generatie.

Cerintele clientilor sunt puse mereu in prim plan, iar ceea ce da incredere este faptul ca ofera o garantie de 2 ani de zile.

Cand vine vorba de costuri, locul unde se va efectua lucrarea, tipul solului cat si adancimea de forare si debit sunt criteriile dupa care se vor ghida specialistii.

Indiferent tipul de sol sau de duritatea lui, Eco Drill vine cu solutiile perfecte in ceea ce priveste forarea puturilor.

Contact:

office@ecodrillforaje.ro

Str. Trecatoarea Holtului nr. 222, Comuna Letea Veche, Jud. Bacau.

Leave a Reply