Chiptuning-url se ocupă de optimizarea softului mașinii. Cu ajutorul lui, se poate crește puterea acesteia. Operațiunea presupune modificarea parametrilor de funcționare a motorului, presiunea turbo, timpii de injecții etc. Aceasta se poate face doar de o firmă specializată, cu mecanici calificați ce folosesc un soft actualizat. În caz contrar, se pot strica numeroase componente mecanice ale autoturismului.

Apelează la performanțe îmbunătățite cu chiptuning!

Adăugarea de cai putere este cunoscută și sub numele de ecotuning. Econtuning-ul ajută la modificarea consumului de carburant, cu un procent mai mic. Cu alte cuvinte, mașina este mai puternică, însă consumul de carburant este mai redus. Procesul de ecotuning sau chiptuning are numeroase avantaje, acesta fiind motivul pentru care tot mai mulți deținători de mașini apelează la el.

Nu este recomandată intervenția mecanicilor necalificați pentru chiptuning! Dacă îți dorești ca mașina să aibă parte de mai multă putere, fără defecțiuni, apelează la GxG Tuning! Firma dispune de mecanici specializați în modificarea softului mașinii, așadar pistoanele, cutia de viteze sau turbina vor fi în siguranță.

Procesul de chiptuning sau ecotuning are mai multe avantaje, respectiv:

  • Creșterea puterii înseamnă siguranță maximă în efectuarea depășirilor;
  • Consum de carburant scăzut în regim de mers normal;
  • Schimbarea comportamentului mașinii în bine. Autoturismul reacționează diferit, mult mai precis atunci când apeși accelerația. Te bucuri de performanțe îmbunătățite cu chiptuning!

Ecotuningul presupune economisirea unei sume destul de mari de bani. Această metodă de modificare a softului presupune în special scăderea consumului de carburant. Prin aplicarea acestei modificări, nu se vor reduce valorile inițiale de putere și cuplu. Însă, nivelul de carburant poate scădea cu un procent de 10-15%.

La GxG Tuning mașina ta va fi în siguranță și pe mâini bune! Se va modifica sistemul de injecție într-unul mai rapid și mai precis. Prin acesta, cantitatea de carburant va fi potrivită pentru condițiile în care se află motorul într-un anumit punct. Procesul de ecotuning modifică structura software-ului pentru a funcționa în parametrii specifici.

Ecotuning înseamnă modificarea software-ului pentru a ajuta motorul să funcționeze exact cum este utilizat. Procesul se poate aplica atât motoarelor pe benzină, cât și la cele pe motorină. Se numește „ecotuning”, deoarece reduce și nivelul de emisii a noxelor, îmbunătățind astfel motoarele din punct de vedere ecologic. Apelarea la această modificare este potrivită atât pentru mașină, cât și pentru mediul înconjurător. Vei avea performanțe îmbunătățite cu chiptuning!

Contact:

gxgchiptuning@gmail.com

0763 998 841

Leave a Reply