Apple este una dintre cele mai renumite si cele mai indragite companii de telefoane. Doar ca are si cele mai scumpe modele de telefoane, asa ca daca vrei sa iti cumperi un Iphone ar trebui sa ai destul de multi bani. Dintre toate modelele sale Iphone 8 a fost si este in continuare unul dintre telefoanele care a avut foarte mare succes. Dar daca ai un Iphone 8 sau daca vrei sa iti cumperi, poate ai vrea sa afli mai intai care sunt cele mai des intalnite probleme la acest model de telefon. 

Printre probleme nu ma refer la cele legate de sticla de la Iphone 8, pentru ca oricarui telefon i se poate intampla sa aiba nevoie de o inlocuire a sticlei, ci ma refer la cele legate de functionalitatea acestuia. 

Prima problema ar fi aceea ca in timpul unui apel se aude un sunet deranjant sau anumite perturbatii, iar utilizatorii s-au plans de acest impediment pentru ca le este dificil sau auda ceea ce zice persoana cu care vorbesc la telefon. Problema se poate rezolva prin versiunea beta 1.1.1, iar cei care au cont se pot conecta si apoi sa incerce sa utilizeze iar telefonul. Dar, Apple a spus ca va remedia problema, de aceea poti sa mai astepti putin si sa descarci actualizarea noua a software-ului. 

A doua problema pe care o poti intampina sau pe care ai intampinat-o deja este ecranul blocat. Daca acesta nu raspunde la ecranul de blocare trebuie sa faci urmatoarele lucruri: trebuie o repornire fortata a telefonului care se poate face in felul urmator- apasarea si eliberarea de crestere a volumului, apoi apasarea si eliberarea de scadere a volumului, dar trebuie sa faci ambele miscari rapid, dupa care apasa butonul de Trezire si vei vedea sigla Apple; alta metoda este sa ti apasat butonul Sleep/ Wake si apoi sa apesi pe Power Off pentru a reporni telefonul. 

Iphone 8 a intampinat si o problema legata de improspatarea App Store la intervale destul de mici de timp. Aceasta problema se poate remedia astfel: intra la Setari- Atinge numele tau- iTunes si App Store- ID-ul Apple- Deconectare. Dupa acest demers conecteaza si si incearca sa utilizezi App Store din nou. Exista si o alta varianta de repornire a telefonului. 

Ultima problema des intalnita este aceea de a se debloca telefonul a ecranului la intamplare, fara sa il deblochezi tu. In aceasta situatie tine apasat butonul de crestere a volumului si cel de pornire deodata pentru a-ri reporni telefonul. Daca acest lucru ti se intampla foarte des ar trebui sa apelezi la Serviciul Clienti. 

Prin urmare, daca ai un Iphone 8 si ai avut probleme mentionate anterior incearca solutiile de “reparare”, iar daca vrei sa iti cumperi un Iphone 8 ar trebui sa ti cont si de aceste probleme frecvente ale modelului. 

Leave a Reply