Aura bisericii a fost intotdeauna apreciata atat pentru ceea ce exprima, cat si pentru ceea ce se afla in interiorul ei. Vorbim in totalitate despre ce se intampla in interiorul Casei Domnului. De la vesmintele preotului, pana la epitrahile, bedernite, acoperaminte de biserica, prapuri sau epitafuri. Daca va doriti vesminte bisericesti pentru o aura speciala, toate sunt disponibile pe site-ul vesmintebisericesti.ro!

Biserica este o a doua casa pentru foarte multe persoane. Este un lacas de cult care trebuie sa arate intr-un anumit fel. Desi se discuta despre ceea ce este Biserica si ce ar trebui sa fie, vesmintele bisericesti trebuie alese cu grija pentru a evita conotatiile gresite. Pe site-ul nostru aveti parte de vesminte brodate, tesute si arhieresti care sa ofere o aura speciala preotolui.

Acoperamintele ca dvera sau Sfanta masa exprima anumite stari, cat si lucruri despre biserica ce le alege. Puteti opta pentru model cu vita de vie si struguri, catifea albastra, catifea grena, modele florare cu fire aurii si cupru, cu icoanele Mantuitorului, Invierea Domnului, icoana Rastignirii Domnului, ambele potrivite pentru perioada Postului Mare. De asemenea, sunt disponibile acoperaminte pentru Sfanta masa elegante, cu Cina cea de Taina bordata, iar pe laterale sunt brodate Sfantul Pantalimon si Sfantul Nicolae.

Din categoria vesmintelor preotesti puteti alege modele brodate cu Pomul Vierii, Mantuitorul si cei 12 Apostoli. Sunt disponibile seturi complete cu acoperaminte si pentru sfintele vase.

Vesmintele preotesti brodate pe catifea au un deosebit impact asupra celui ce le poarta. Acestea sunt foarte elegante, vin cu acoperaminte pentru sfintele vase si culoarea vinului – rosu – exprima iubirea arzatoare si sangele jertfei lui Hristos si a martirilor, cat si a flacarilor de Rusalii ale Duhului Sfant.  Dispunem de o multime de vesminte bisericesti pentru o aura speciala pe care o puteti crea in Lacasul Sfant.

Bedernitele sunt brodate si modelul se poate realiza pe diferite culori. Puteti alege orice culoare, cat si Icoanele pe care le doriti. Aveti la dispozitie bedernite brodate cu cruce, Mantuitorul stand pe tron, cu Sfintii Mucenici, Pogorarea Sfantului Duh, Sfintii Prooroci Mantuitorul rastignit pe cruce.

Epitafele sunt brodate integral, inclusive icoanele. Puteti alege epitafuri cu Adormirea Maicii Domnului, icoane pe canvas, Adormirea Maicii Domnului, cat si cu medalioane cu cei 4 evanghelisti. Acestea se realizeaza si pe catifea, pentru o rezistenta mai mare si o calitate extinsa in timp.

Prapurii sunt brodati manual, atat pe fata, cat si pe spate. Se pot alege orice icoane, iar culorile vor varia in functie de icoana aleasa. Pe site-ul vesmintebisericesti.ro va puteti bucura de o intreaga gama de vesminte bisericesti pentru o aura speciala, care poate fi creata cu usurinta in biserica.

Biserica trebuie sa exprime emotie de fiecare data cand ii este calcat pragul, iar sentimentele pe care le ofera icoanele nu pot fi comparate cu nimic! Vesmintele bisericesti disponibile pe site-ul nostru pot fi accesate oricand si livrate oriunde in tara.

Leave a Reply