Atunci cand vine vorba de a-ti cumpara un telefon, mai ales daca vrei sa fie unul bun, nou, performant, cu o camera foarte buna, pretul este foarte mare. De exemplu, Iphone 11 Pro Max are un pret in jur de 60.000 de lei, este foarte scump si nu oricine si-l permite. Tocmai de aceea, multe persoane care isi doresc un telefon care este prea scump si nu si-l pot permite, renunta la ideea de a-l cumpara si se orienteaza catre un model mai ieftin, dar nu iau in considerare varianta de a-l cumpara resigilat, putand sa beneficieze de o reducere de aproximativ 200-300 de lei. Se evita cumpararea unui telefon resigilat pentru ca exista o teama ca vor primi un telefon spart sau nefunctional si ca au cheltui banii aiurea. Dar acest lucru este imposibil. Pentru a lamuri ce inseamna un telefon resigilat, te invit sa urmaresti randurile ce vor urma. 

Cand o persoana isi cumpara un telefon, sa presupunem ca este Iphone 8 Plus, il foloseste pentru o perioada scurta de timp, dar realizeaza ca nu ii mai place, ca aveam alte asteptari sau multe alte motive. Ea are dreptul sa il returneze in perioada maxima de 30 de zile. Dar inainte de a se accepta returul, telefonul este verificat sa se vada daca se afla intr-o stare buna, pentru ca el se va mai scoate la vanzare. Daca starea lui nu este buna, returul nu va fi acceptat. Dar daca este buna, se va scoate la vanzare cu o reducere de aproximativ 200-300 de lei. Asa ca, daca acesti 200-300 de lei sunt banii care iti lipsesc din buget pentru a cumpara Iphone 8 Plus nou, poti sa te gandesti sa il cumperi resigilat, pentru ca nu vei primi un telefon spart, astfel incat sa fie nevoie de un nou geam la Iphone 8 Plus, care te va costa o suma mare de bani. Acest lucru este imposibil, daca ar fi fost spart telefonu, returul nu ar fi fost acceptat. 

De cele mai multe ori, oamenii cand vad ca un telefon este redus, iar alte telefoane din acelasi model nu sunt, tind sa se gandeasca ca este vreo problema cu acel telefon si este la reducere pentru a se vinde mai repede. Dar de fapt el a mai fost folosit de catre altcineva, de aceea este la reducere. 

Acestea fiind spuse, un telefon resigilat inseamna un telefon care a mai fost folosit de catre o alta persoana pentru o perioada foarte scurta de timp, l-a returnat din diverse motive, iar telefonul a fost din nou scos la vanzare, dar cu o reducere de 200-300 de lei. Daca vei cumpara un telefon resigilat nu trebuie sa iti fie teama ca vei primi un telefon stricat, el doar a mai fost folosit de catre altcineva si daca ar fi fost stricat, returul nu s-ar fi acceptat. 

Leave a Reply