Daunatorii sunt o mare problema. Dintotdeauna au creat deranj in randul fermelor, iar fermierii au cautat mereu sa ii tina la distanta prin tot felul de metode. Tu pentru ce metode optezi? Acum vorbim de alte timpuri in care online-ul vine in ajutorul tau, deci profita la maxim de acest lucru.

Cei de la Super Farm Land iti pun la dispozitie in cadrul magazinului lor online o categorie complexa de produse pentru combatere daunatori. Vorbim de produse atat pentru animale de talie mare, cat si pentru animale de talie mica, dar si pentru insecte.

Animalele salbatice sunt o mare problema si pe timpul iernii – iata cum le tii la distanta!

Daca accesezi superfarmland.com vei gasi o categorie de produse pentru combaterea daunatorilor de talie mare. Mistretii in principal, dat si jderii, vulpile si cerbii pot fi tinuti la distanta daca alegi produsele potrivite de la sursa potrivita. Firul pentru gard electric cu o intensitate potrivita pentru a tine mistretii la distanta este inca o recomandare. Nu uita ca tot la Super Farm Land regasesti si aparatul generator de impulsuri aferent.

Tinerea jderilor la distanta nu a fost niciodata mai simpla. Pe superfarmland.com iti este pus la dispozitie un spray al carui continut poate tine la distanta atat jderul de copac, cat si pe cel de casa.

Daca ai nevoie de o mai mare siguranta cum ca mistretii nu iti vor vizita ferma poti opta la fel de simplu si pentru un concentrat impotriva mistretilor ce functioneaza ca un gard invizibil de miros. Sa stii ca produsul in cauza are un efect indelungat de pana la 12 saptamani. Mai multe detalii regasesti oricum in cadrul magazinului oficial.

Rozatoarele abia asteapta sa guste din roadele toamnei!

Stii prea bine cat de active, daca pot spune asa, sunt rozatoarele o data cu inceperea strangerii culturilor de toamna. Nu mai bine sa fii precaut si sa le intinzi capcane din timp? Acelasi magazin online iti vine in ajutor si la capitolul rozatoare: soareci si sobolani.

Regasesti aici nu doar capcane pentru sobolani, ci si momeala. In functie de spatiul de care dispui si cat de grava e situatia in ferma ta, poti alege din mai multe tipuri de capcane. Poate fi vorba de cusca tip capcana sau de capcana clasica. La fel de bine iti poti orienta atentia si asupra capcanei tip tub.

Acceseaza superfarmland.com pentru a intra in contact cu intreaga gama de produse pentru combaterea daunatorilor ce iti este pusa a dispozitie.

Leave a Reply