Cat de multumit esti de serviciile firmelor de curierat cu care ai colaborat pana acum? Ti s-a intamplat sa ai parte de neplaceri cauzate de servicii sau de angajatii firmei cu care ai colaborat?

Cu siguranta ca fiecare dintre noi a avut parte de cel putin o experienta neplacuta in urma unor astfel de colaborari. Iar motivele pot fi diverse. Fie coletul nu a ajuns intact la destinatie, fie nu a ajuns la termenul stabilit impreuna cu agentii, fie nu ai reusit sa verifici in timp real traseul coletului la un anumit moment, fie poate chiar atitudinea agentilor te-a deranjat.

Oricare ar fi fost motivele, atunci cand intampini una dintre situatiile descrise mai sus, cu siguranta prima consecinta este de a nu mai colabora vreodata cu firma respectiva. Este de ajuns sa fii o data dezamagit de serviciile primite pentru a nu repeta experienta, pentru ca asta ar insemna sa mergi la risc.

E-livrat – servicii de curierat sigure, rapide si de calitate

Daca nu ai colaborat pana acum cu E-livrat, ar fi cazul sa o faci cel putin o data si te vei convinge ca e alegerea potrivita. Vorbim despre o echipa caracterizata prin profesionalism, calitate si rapiditate pentru care experienta clientilor este extrem de importanta. In acest sens, acestora li se ofera posibilitatea de a oferi un feedback dupa fiecare colaborare, direct pe site-ul oficial e-livrat.ro.

E-livrat pune la dispozitia clientilor sai servicii valabile pentru municipiul Bucuresti si judetul Ilfov (curier rapid azi si curier rapid a doua si), dar si pentru toate celelalte zone ale tarii (curier national AZI). In acest sens, poti opta chiar si pentru livrarea coletului in aceeasi zi in care se face ridicarea sau pentru a doua zi.

Cum poti estima costul unei livrari?

De asemenea, poti alege ziua si ora la care sa fie realizata livrarea si poti oricand sa urmaresti traseul coletului prin serviciul de tracking de pe site sau prin apel telefonic.

In cazul in care doresti sa estimezi ce cost va avea expeditia realizata prin E-livrat, ai la dispozitie chiar in interfata site-ului un calculator virtual. Completezi acolo localitatea din care este ridicat coletul, cea de destinatie, selectezi daca e colet sau plic, cu sau fara ramburs, valoarea rambursului dupa caz, greutatea coletului si valoarea declarata.

Calculatorul iti va oferi sumele corespunzatoare pentru fiecare serviciu in parte – livrare o ora, doua ore, 4 ore, 6 ore sau a doua zi. In acest fel ai posibilitatea sa optezi pentru varianta ce ti se potriveste mai bine, atat din punctul de vedere al timpului in care ajunge coletul, dar si in functie de costuri.

Pentru mai multe detalii cu privire la serviciile oferite de E-livrat, dar si pentru a solicita un agent in vederea unei expeditii, cei interesati trebuie doar sa acceseze e-livrat.ro.

Leave a Reply