Recunoaste ca si tu ai dubii atunci cand vine vorba de piesele auto achizitionate de la dezmembrari. Nu-i asa ca si tie ti s-a spus mai tot timpul ca tot ce tine de calitatea acestora lasa de dorit? Haide sa combatem pentru totdeauna acest mit lipsit de argumente.

Bineinteles, nu toate serviciile de pe piata de profil a dezmembrarilor sunt de top, insa nici calitate precara nu prezinta. Vrei un exemplu in acest sens? Wolcar – firma specializata in dezmembrari auto si in vanzare de piese auto atat noi, cat si second-hand. Wolcar este recomandarea mea pentru tine din diferite motive. Iata-le pe cele principale aici:

  • Service auto dotat corespunzator

Atunci cand aplezi la Wolcar trebuie sa stii din start ca vei avea parte de servicii de top. Acestia dispun de un service ultradotat prin intermediul caruia iti pot testa cu precizie sistemul de franare, pot verifica statusul suspensiilor si articulatiilor masinii.

Curatarea sistemelor de alimentare si injectie, dar si echilibrarile dinamice, alaturi bineinteles de chip tuning si de diagnoza computerizata completa cu testere de reprezentata fac parte din pachetul de servicii ce iti este pus la dispozitie.

Bineinteles, service-ul iti este accesibil doar daca esti din Craiova deoarece Wolcar are sediul in localitatea Malu Mare. Nu esti din apropriere? Exista solutii avantajoase si pentru tine.

  • Piesele auto si elementele de caroserie pot fi expediate oriunde in tara

Nu conteaza din ce parte a tarii esti, de serviciile de la Wolcar te poti bucura de oriunde. Acestia se ocupa de dezmembrari Mercedes Craiova, dar si de dezmembrarea autovehiculelor create de alte marci, tot in Craiova.

Ai avantaje multiple daca alegi sa achizitionezi piese auto si elemente de caroserie de la ei. In primul rand, acestea pot fi livrare oriunde in tara. In maxim 2 zile lucratoare piesa auto dorita va ajunge direct la tine acasa.

Sa nu mai vorbim ca pentru orice piesa achizitionata de la Wolcar beneficiezi de o garantie de 3 luni. Continuam lista de avantaje cu faptul ca atat piesele la mana a doua, cat si cele noi vin insotite de factura, lucru mai rar vazut in zilele noastre.

In cazul in care, sa zicem, nu ai ales piesa auto corect, echipa Wolcar iti ofera garantia returnarii banilor atunci cand realizezi returul piesei.

Ai in vedere faptul ca Wolcar se ocupa de dezmembrari Mercedes Craiova, dar si de dezmembrari VW, Audi, BMW, Ford, Mini, Porsche, Seat si chiar Skoda. Foloseste filtrul de cautare din cadrul site-ului oficial, vw-dezmembrari.ro, pentru a descoperi piesele auto ce te intereseaza.

Leave a Reply