Conform sfaturilor de la specialisti, renovarea baii se impune o data la 5 ani, din motive de igiena inainte de toate. Apar noi si noi sisteme termice si sanitare, ce optimizeaza costurile si sporesc confortul, asadar este de interes  de a renova la intervale de timp nu foarte mari.

Pentru ca vara este si timpul perfect pentru renovari, cel putin pentru ca nu depinzi de nevoia de confort termic, de golirea instalatiilor pentru eventuale schimbari, cauta Magazinul Instalatiilor – fie online, fie in varianta celor doua magazine fizice vei gasi o gama larga de instalatii termice si sanitare cu tot ce ai avea nevoie pentru renovarea baii. La sectiunea baie, sifoane, vase WC, baterii si o gama vasta de accesorii pot fi achizitionate rapid.

Ce presupune renovarea baii

Pentru ca schimbarile de acest gen nu le faci prea des, pune mai intai la punct tot ce tine de instalatia termica. Ulterior, placarea cu gresie si faianta acopera suprafata. In ceea ce priveste alegerea materialelor, in functie de preferinte, de ceea ce ai avut pana acum poti face ceva schimbari practice:

  • Schimba cada cu o cabina de dus, pentru a salva din spatiul disponibil. In stil modern dusul walk in este recomandat, modern si interesant, dar are nevoie de ceva pregatiri – hidroizolatie la pardoseala spre exemplu.
  • Acorda ceva mai multa atentiei sursei de lumina si nu te rezuma doar la o plafoniera. Lumina potrivita si un corp de iluminat corespunzator ales inseamna sansa de a da o nota de eleganta acestui spatiu.
  • Elementele extravagante pot fi oglinzile mai mari amplasate aici.
  • Alege bateriile de calitate. Nu vorbim numai de partea estetica, ci mai ales cea functionala. Poti face o nota de diferentiere, sa iesi din banal, cu bateriile ce au finisaj mat si nu clasic, lucios.
  • Daca nu dispui de geam la baie, ai musai nevoie de un sistem de ventilare.

Din punct de vedere cromatic si al tematicii stilistice, tendinta este de a alege ceva simplu, minimalist si clasic, pentru ca indiferent de tendinte aspectul baii sa nu para demotat.

Chiar si astfel, unele elemente din decorul baii pot schimba total tot aspectul incaperii. Joaca-te cu elemente colorate, opteaza pentru o perdea de dus jucausa cu model funny dogs (este antibacteriana si o gasesti la magazinulinstalatiilor.ro) si prefera nu doar all white, ci un contrast cromatic al baii.

Cauta inspiratie, consiliere profesionala si produse de calitate pentru amenajarea si renovarea baii de la magazinulinstalatiilor.ro.

Leave a Reply