Serviciile funerare la ora actuala sunt din ce in ce mai diversificate. Daca alegi o firma de profil cu ceva experienta in domeniu ce prin urmare si-a extins lista de servicii, vei putea stabili mai tot ce este necesar pentru priveghere, din acelasi loc. Pentru cei din Bucuresti, indiferent de sector, pentru cei din Ilfov de asemenea, Rarox este o recomandare.

Alegi din start sicriul, crucea si alte accesorii funerare. Un capac frigorific mortuar ar putea fi de asemenea trecut pe lista. Acesta il vei putea inchiria de la Rarox, cu preturi ce difera in functie de numarul de zile pentru care este nevoie de el.

Capacul frigorific mortuar – cu ce avantajeaza

Daca in anii trecuti acesta era vazut mai degraba ca un moft, acum este subliniata necesitatea de a organiza privegherea in conditii optime. In mod special in perioada verii acest capac este de mare ajutor. Concret, acesta acopera integral sicriul, este prevazut cu sticla securizata; creeaza etanseitate si mentine corpul neinsufletit la o temperatura scazuta, constant. Setat la -10 grade, acesta porneste automat cand temperatura sufera modificari si se opreste automat cand a fost reglat pragul termic.

Chiar daca defunctul este imbalsamat, in perioada verii temperaturile foarte ridicate impun probleme de conservare a trupului neinsufletit. Capacul frigorific mortuar este asadar indicat pentru ca:

  • Previne mirosurile.
  • Conserva foarte bine si fara alte eforturi trupul neinsufletit.
  • Creeaza o bariera intre defunct si public, fiind asadar element de siguranta – previne mirosurile, vaporii toxici, impune un comportament de preventie, fara posibilitatea de a atinge defunctul.

Pentru unii este absolut necesar ca ultima imagine pe care o au fata de o persoana draga sa nu fie una cu impact negativ. Asadar capacul frigorific va mentine trupul neinsufletit, evitand degradarea fireasca, atat timp cat este necesar, de regula 3 zile de priveghere asa cum cere traditia ortodoxa.

De asemenea, sunt nu numai factori de mediu, ci si starea de sanatate a defunctului isi pune o amprenta post mortem.

Cum si de unde il inchiriezi

Firmele de profil il pun la dispozitie oricand, dar cererea este mai mare pe timp de vara. La cerere, acesta este livrat la locatia stabilita si de asemenea va fi preluat de un agent, in ziua mentionata. Manipularea acestuia se va realiza numai in prezenta unui reprezentant al firmei cu care vei colabora.

Detalii despre acest serviciu regasesti si in cadrul paginii funerarenonstop-bucuresti.ro.

Leave a Reply