Avem atat de multe motive sa avem grija de ochii nostri si totusi nu prea o facem. De ce? Poate din lipsa timpului, poate ca avem prea multe griji pe cap si aceasta ar reprezenta o grija in plus sau poate ca, de fapt, nu ne-am gandit niciodata cat de importanta este vederea.

Ne folosim ochii in mod constant, continuu atunci cand suntem treji. Avem nevoie de ei in orice activitate intreprindem – la treburile casnice, la activitatile outdoor si la locul de munca. Din acest motiv este important sa le acordam atentia cuvenita si sa ii ingrijim asa cum trebuie.

Atunci cand spunem ca trebuie ingrijiti facem referire la evitarea unor factori externi daunatori ochilor sau macar, pe cat posibil, expunerea acestora cat mai putin la acesti factori.

O prima consecinta – si cea mai des intalnita – a expunerii indelungate la factorii externi daunatori este necesitatea purtarii unor ochelari de vedere sau a unor lentile de contact. Aceste accesorii sunt necesare pentru a putea sa vedem in continuare in conditii optime.

Ochelarii de vedere – o necesitate sau un accesoriu fashion?

Majoritatea dintre noi ii purtam din necesitate. Insa sunt si persoane care apeleaza la fel si fel de artificii pentru a fi in trend. Ei bine, ochelarii de vedere sunt in trend – in special cei cu lentilele mari. Dar pentru ca nu toata lumea are probleme cu vederea, unii recurg la varianta lentilelor fara dioptrii.

Afla cum poti scapa de ochelarii de vedere!

In cazul in care pentru tine ochelarii de vedere constituie mai mult o grija in plus decat un accesoriu fashion, poti reduce dependenta de acestia cu ajutorul chirurgiei refractive.

Clinica oftalmologica Medoptic te poate ajuta in acest sens. In cadrul acesteia sunt realizate interventii in urma carora nu va mai fi necesar sa porti ochelarii. Bineinteles, aceste interventii nu sunt valabile in cazul oricaror afectiuni oculare. Insa, daca ai miopie, hipermetropie sau astigmatism, chirurgia refractiva te va scapa de ochelarii de vedere. Afla in cele ce urmeaza in ce consta aceasta procedura!

Medoptic – echipamente moderne si o echipa de specialisti

Pentru ca ochii sunt atat de importanti pentru noi, trebuie sa te asiguri ca interventia va fi desfasurata la standarde de top, intr-un bloc operator modern, cu echipamente ultraperformante si ca este facuta de medici specialisti cu experienta in domeniu.

Ai parte de toate cele descrise mai sus daca apelezi la Medoptic. Afla informatii direct de pe site-ul oficial – acceseaza acest link: http://medoptic.ro/chirurgie-refractiva.

Sa iti spun pe scurt in ce consta aceasta interventie! Dupa ce sunt realizate toate masuratorile si testele necesare, mergi in sala de operatie. Aici stai intins pe un pat operator, acoperit de un camp steril. Pentru fiecare ochi va fi aplicat un retractor ce are menirea de a mentine pleoapele deschise.

Medicul specialist prepara suprafata corneana, dupa care este aplicat tratamentul laser timp de cateva secunde – in functie de dioptria ce urmeaza a fi corectata. La final iti sunt recomandate lentile terapeutice pe care trebuie sa le porti timp de 7 zile.

Interventia este una simpla, nedureroasa si cu rezultate ce incep a se vedea imediat dupa. In 3 luni de la operatie, vederea ta revine la normal.

Pentru mai multe detalii in legatura cu chirurgia refractiva de care ai parte la Medoptic, acceseaza site-ul oficial al clinicii.

DISCLAIMER: Informatii oferite de personal avizat, dar pentru ca fiecare caz este particular e nevoie de un consult de specialitate pentru a stabili conduita terapeutica. Evitati automedicatia!

Leave a Reply