Dispozitivele de tipul imprimantelor reprezinta cea mai utila metoda de a solutiona tot ce este nevoie la nivel de acte. Activitatea imprimantelor prespune printarea, copierea si scanarea unor documente de orice tip. Imprimantele de dimensiuni mici nu sunt intocmai destinate birourilor sau societatilor, dat fiind volumul de printare.

Diferenta la nivel de calitate dintre imprimantele de dimensiuni mici si cele de dimensiuni mari este una destul de mare. Imprimantele pentru birouri au o calitate inalta de printare, iar volumul este mult mai ridicat. Imprimantele de dimensiuni mici, pentru uzul personal, nu au aceeasi calitate in printare si nici nu se pot imprima mai multe documente simultan.

Imprimantele de dimensiuni mari au si preturi pe masura,datorita calitatii de functionare. Pe langa pretul pe care il platiti prin achizitia unui astfel de echipament, consumabilele vor fi si ele costuri suplimentare.

Acest tip de echipament este indispensabil intr-o societate, indiferent de dimensiunea ei. Fiecare firma are intotdeauna documente de printat, copiat sau scanat, asadar o astfel de imprimanta este necesara in orice societate sau birou. In functie de volumul de printare lunar, se face un calcul asupra paginilor printate si asupra nevoilor societatii.

Pretul unui astfel de echipament este unul destul de ridicat, iar in cazul in care bugetul pe care il alocati acestui aspect nu este unul suficient de mare, intervin o multime de probleme. Totusi, si in cazul achizitionarii unei imprimante, va trebui sa fiti atent si la restul costurilor suplimentare cum ar fi: instalarea unei imprimante, cumpararea cartuselor, inlocuirea pieselor de schimb sau angajarea unei persoane care sa se ocupe cu mentenanta.

Toate acestea costa, ba mai mult, exista cazuri unde firma respectiva nu mai are nevoie de imprimanta achizitionata si punerea acesteia in vanzare precum si vinderea ei este un proces uneori extrem de lung.

Cum puteti beneficia de o imprimanta fara a plati costuri in plus?

Solutia ideala pentru rezolvarea acestei probleme este inchirierea unei imprimante. Inchirierea imprimentelor reprezinta cea mai buna modalitate de a scapa de grija consumabilelor, a instalarii si a returnarii produsului.

Ce beneficii aveti daca optati pentru inchirierea unei imprimante?

In primul rand, puteti sa uitati de grija consumabilelor si de inlocuirea pieselor de schimb. Aceste proceduri va sunt asigurate de catre noi in functie de nevoile societatii.

Un al doilea avantaj este pretul, un aspect destul de important. Pretul inchirierii unei imprimante este lunar si este unul mult mai mic decat cel al achizitiei. Cu siguranta aveti un singur gand: „daca voi inchiria o imprimanta, peste putin timp voi ajunge la pretul achizitiei”, lucru total gresit. Pretul achizitiei nu este singurul pe care il platiti.

Al treilea beneficiu este mentenanta asigurata de catre cei mai buni specialisti. Livrarea imprimantei  impreuna cu instalarea ei se vor face la sediul firmei. De asemenea, orice piesa din interiorul imprimantei care necesita schimbare va fi inlocuita intr-o zi lucratoare.

Intreg echipamentul se poate schimba in cazul in care cerintele in legatura cu printarea cresc sau scad. Imprimanta se inlocuieste cu una care sa se plieze pe cerintele dumneavoastra.

Leave a Reply