Fiecare meserie impune un anumit tipar de identificare, daca putem spune asa. Aici ma refer la lucrurile pe care un dulgher, de exemplu, trebuie sa le detina neaparat. Atat timp cat acestea se regasesc in atelierul sau de lucru, vom sti cu exactitate ca isi ia meseria in serios, respecta tiparul autentic al dulgherului, deci stie ce importanta majora are fiecare scula in parte.

Fie ca profesezi deja in domeniul amintit anterior sau iti doresti sa faci asta pe viitor, in acest domeniu sau oricare altul, trebuie sa stii ce trebuie sa contina neaparat trusa ta de scule, cea care te caracterizeaza. Sa nu mai stam la povesti, sa incepem direct cu:

  • Dulgherul

Ca tot l-am luat ca exemplu mai sus, dulgherul are neaparata nevoie de urmatoarele scule: doua dalti pentru lemn de dimensiuni diferite, ciocanul de dulgher, fierastraie (cel de mana este neaparat necesar), metrul si ruleta de tamplarie, dar si placa pentru slefuit. Dupa cum am spus, aceste scule sunt pe lista prioritatilor, fiind parte din trusa cu scule de mana.

Sculele electrice fac parte tot din tiparul de indetificare al unui dulgher autentic. Aici amintim de slefuitorul cu banda, masina de gaurit, fierastraul eletric. Nu stii te unde sa achizitonezi astfel de scule? TopStrong este recomandarea mea pentru tine. La ei gasesti calitate, scule de tot felul si suport de care ai nevoie pentru a lua cele mai bune decizii.

  • Mecanicul

Cand pronuntam cuvantul mecanic automat ne vin in gand o gramada de chei, de marimi diverse si un banc de lucru incarcat cu de toate. Fiecare mecanic, indiferent ca este la inceput de drum in acest domeniu, are nevoie neaparata, printre altele, de chei tubulare – atat lungi, cat si conventionale. Imbusurile, varfurile de surubelnita interschimbabile sunt de asemenea importante.

In cazul in care te regasesti in aceasta meserie, eu iti recomand sa optezi pentru o trusa de scule completa, nu sa achizitonezi fiecare cheie in parte. Expertii TopStrong ti-au regatit deja o multime de astfel de truse complete in cadrul magazinului online, potrivite pentru mecanicii priceputi!

Bineinteles, daca ai nevoie si de alte scule si unelte ce nu se regasesc in acel set, tot de la ei iti recomand sa faci achizitia. Ei iti pun pe tava tot de ce ai nevoie – de la surublenite in cruce sau drepte, pana la chei combinate.

Te invit acum sa accesezi topstrong.ro pentru a-ti alege singur sculele si uneltele de care ai neaparata nevoie la locul tau de munca.

Leave a Reply