Rotile si rolele vin ca o solutie pentru cererea noastra de a dispune de alternative practice in activitatile de zi cu zi. Mai exact, acestea ne usureaza orice fel de activitate care implica tragerea sau impingerea unei piese de mobilier de greutate mare.

Se impune ca alegerea sa fie facuta in functie de mai multe aspecte si anume:

  • Rezistenta

Nu poti risca sa achizitionezi role si rotile fara sa te informa cu privire la incarcatura pe care o pot suporta. O piesa de mobilier mai voluminoasa din locuinta ta va avea nevoie de role mult mai puternice, fata de cele dedicate biroului. La Tente Romania gasesti o multime de astfel de solutii de mobilitate – diversitatea atesta intocmai faptul ca au capacitati de sarcina diferite, dupa cum cauti.

  • Zgomotul pe care il produc

O rola catre produce mult zgomot atunci cand rulezeaza nu este una de calitate. Traim intr-o lume in care tehnologia evolueza constant, iar acest domeniu este vizat atent de catre aceasta evolutie.

Alege sa achizitionezi doar solutii de mobilitate care nu produc nici un fel de zgomot atunci cand sunt rulate chiar si pe distante mari si nu lasa nici urme. Tente Romania ramane locul din care poti face o alegere corecta si in acest sens.

  • Protectia picioarelor tale

Se intampla de multe ori sa ne accidentam atunci cand impingem sau tragem o piesa de mobilier care dispune de roti. Acest lucru se intampla pentru ca nu suntem atenti, dar si pentru ca acea rola nu dispune de protectie pentru picioarele noastre.

Pentru a scapa de aceasta grija, cum ca te-ai putea accidenta, iti voi spune doar ca cele de la Tente dispun de astfel de protectie pentru picioare.

Aceasta nu functioneza doar atunci cand manevrarea se realizeaza pe suprafete netede, ci si atunci cand impingi sau tragi obiectul respectiv pe o suprafata denivelata, in colturi sau distante curbilinii. Cele disponibile pe site sunt role cu capacitate de sarcina mare, intocmai dupa cum fiecare dintre noi isi doreste sa achizitioneze.

Te invit acum sa arunci o privire pe tente.com pentru a face o achizitie corecta din toate punctele de vedere.

Leave a Reply