Ridicarea unui depozit agricol, respectiv a unei constructii zootehnice, poate fi mai usoara decat anticipeaza fermierii. Cei care au abilitatea de a face alegeri inspirate nu mai trebuie sa fie supusi presiunii specifice costurilor mari pe care echipamentele si produsele necesare le implica.

Exista taxe de autorizare a proiectului, lucrari de infrastructura ce trebuie realizate, dar si o birocratie lunga de indeplinit. Toate acestea pot fi descurajante pentru multi. Mai e si faptul ca in unele cazuri nu mai sunt aceleasi incasari din activitatile de agricultura si tehnologie care sa permita urmarea tendintelor din ultimii ani. Prea putini sunt cei care mai sunt dispusi sa construiasca cu orice pret, cand pretul este unul usturator.

Fiecare se va orienta dupa acele solutii care sa vina la pachet cu alternative de pret avantajoase, urmarind totodata si un nivel optim al calitatii proiectelor. Super Farm Land, magazin specializat in echipamente si accesorii care se adreseaza fermelor si agricultorilor, vine cu cateva sugestii privind realizarea constructiilor agricole si zootehnice.

Obiectivul: constructii economice, eficiente

Ideal este ca structurile realizate sa fie usoare, de preferat sa aiba la baza tevi durabile, confectionate din otel zincat sau galvanizat. Inchiderea trebuie realizata cu o folie pentru agricultura, special conceputa, completata de o plasa anti vant pentru ferme, eficienta.

Referitor la aceasta din urma, se gasesc optiuni rentabile in portofoliul magazinului online Super Farm Land, spre care te poti orienta. Spre exemplu, in cazul grajdurilor de dimensiuni diferite, aceasta va asigura un aer mereu curat, fara a favoriza formarea curentilor. Exista si sisteme de aerisire cu plase anti vant disponibile in acest sens, in cadrul aceluiasi magazin.

Este foarte important ca fiecare sa se orienteze dupa produsele si echipamentele care corespund cu tipul constructiei ce doresc sa o ridice, astfel ca rezultatele sa ofere experiente de intrebuintare adecvate. Stabilirea unor latimi, inaltimi si lungimi potrivite se va realiza inainte de a incepe orice lucrare. Structurile se vor plia si pe nevoia de etanseizare la vant si ploaie. In acest sens se vor folosi ancore speciale pentru fixare.

De asemenea, se va folosi o prelata speciala, de o greutate optima pentru a putea oferi si rezistenta necesara, respectiv care sa aiba o durata de viata sporita. Este necesara una care sa aiba capacitatea de a asigura iluminatul interior natural necesar. Pentru alte activitati aferente domeniului agriculturii si zootehniei, se gasesc la SuperFarmLand si alte tipuri de prelate, pentru transporturi sau nu doar, cu intarituri de plastic la colturi.

Pentru ca desfasurarea activitatilor zootehnice sa fie naturala, eficienta si sa necesite cat mai putin efort din partea fermierilor, magazinul pune la dispozitie si diverse dispozitive moderne. Adapatorile si hranitorile automate, cu protectie anti inghet sunt un real ajutor in cadrul acestor constructii, deci o necesitate de care nimeni nu ar trebui sa se lipseasca.

Alte echipamente si produse, cum sunt si cele pentru ridicarea unui gard electric, cu rol de protectie si delimitare a zonelor de altfel, pot fi vizualizate online, in magazinul Superfarmland.com, unde pot fi plasate si comenzile.

Leave a Reply