Acum puteti lua parte la cea mai noua nebunie a sanatatii. Cumparati suc de aronia si incepeti sa va bucurati de beneficiile acestui fruct minunat.

Acest lucru este disponibil pe scara larga pe piata. Este cautat pentru aroma sa delicioasa si beneficiile pentru sanatate mai mari decat orice alte fructe. Fructele de aronia au proprietati antioxidante ridicate, antocianine, flavanoide, polifenoli, vitamine in special vitamina C si minerale.

Aronia este un arbust care apartine familiei de boabe, cum ar fi afinele si murele. Este o planta autohtona din partea de est a Americii de Nord si din anumite parti ale Europei. Un alt nume pentru aronia este chokeberry.

Puteti cumpara rasaduri de aronia de la furnizori de gradina. Peisagistii folosesc uneori aronia ca garduri vii. Este un arbust cu flori albe si cand este matur, frunzisul care este rosu arata frumos cu fructele intunecate.

Poate fi plantat in orice sol, dar va creste mai bine in soluri acide. Ingrijirea si taierea lor substantiala a plantelor mature poate da mai multe fructe. Fructele se recolteaza de obicei toamna. Fructele pot fi consumate proaspete sau pot fi procesate la fel ca si alte fructe. Pot fi conservate, suculate si facute in jeleuri sau gemuri si multe altele.

Daca nu aveti spatiu si timp cu gradinaritul, produsele aronia pot fi cumparate din mai multe tipuri de magazine. Exista o mare varietate de produse aronia pe piata. Produsele Aronia variaza de la suc, gemuri, cidru, bere, sorbete, iaurturi, salsa sau sos.

Cumparati sucul de aronia si bucurati-va de beneficiile sale. Produsele proaspete sau gata de consumat, precum sucul de aronia sunt minunate pentru persoanele cu boli de inima, cu probleme urinare, diabet, afectiuni cardiovasculare, probleme circulatorii si in prevenirea cancerului.

Exista un interes din ce in ce mai mare pentru aceasta planta ca arbust autohton pentru mai multe sezonuri pentru peisaje. Adaptabilitatea sa la o gama larga de conditii il face un candidat bun pentru proiecte de recuperare a zonelor umede, plantari langa drumuri si autostrazi, parcari si gradini.

Aronia nu este deranjat de daunatori sau boli. Odata stabilit, arbustul Aronia este foarte tolerant la seceta. Este foarte rezistent, iar fructele pot fi consumate proaspete. Fructele proaspete chiar de la tufa nu sunt deosebit de gustoase, din cauza astringentei lor, unii le plac cand sunt complet coapte

Planta de chokeberry sau Aronia este o planta originara din America de Nord. Cu toate acestea, recent acesta a fost dezvoltata in Europa ca fruct de livada, valoarea sa atractiva a fost realizata rapid (deoarece a inceput sa fie apreciat pentru valoarea sa decorativa).

Leave a Reply