Ideea de a folosi panouri radiante in detrimentul alternativelor privind incalzirea locuintei este sustinuta de o sumedenie de avantaje. De ce este numit panou radiant? Intocmai pentru radiatiile termice in spectrul infrarosu emise, benefice pentru organismul uman.

Sunt cu montare la inaltime, ca de exemplu pe tavan, cat mai centrat. E si o masura de preventie privind riscul de a le atinge sau acolo unde exista un risc inalt de incendiu.

Comparativ cu alte solutii de incalzire, linia de panouri de la ElectricSun prezinta costuri mai mici atat de achizitie, cat si de montare. Nu necesita de altfel nici lucrari de constructii sau instalatii complexe.

Un interes pentru public este panoul de incalzire cu infrarosu ElectricSun de 1200 W, dintr-o serie de motive plauzibile.

Ce recomanda incalzirea prin panoul radiant de 1200 W?

Suprafata pe care o acopera acesta ar fi un prim aspect de mentionat. Acolo unde exista izolatie, va realiza incalzirea astfel:

Un panou 1200w incalzeste o incapere (h ≈ 2,5m)
Laturi exterioare CU izolatie fara izolatie Incaperile alaturate incalzite! Tip fereastra termopan <3m²
1 latură ≤ 30m² ≤ 24m²
2 laturi ≤ 24m² ≤ 18m²
3 laturi ≤ 18m² ≤ 14m²
4 laturi ≤ 14m² ≤ 10m²

Consumul va fi redus cu pana la 20 – 50%, in raport cu cel al oricarui alt sistem de incalzire. Asta presupune o cheltuiala de aproximativ 110 lei/luna in timpul iernii cand afara este foarte frig.

Ca o concluzie la final de luna, deja randamentul sistemului este de 98%. Siguranta beneficiarilor este consolidata si de garantia de 5 ani ce insoteste sistemul.

Fiecare astfel de panouri radiante de tavan vin alaturi de certificate de calitate ca TÜV GS, TÜV, ISO, ECM, CE, IP54, RoHS. Alte avantaje sunt intretinerea simpla, lipsa necesitatii de service, consumabile, revizii, autorizatii, etc.

In calitate de consumator, nu mai ai grija gazelor toxice negative pentru sanatate, a curentilor de aer, riscurilor de electrocutare, incendii, accidente diverse, explozii. Mai mult decat atat, te bucuri de un mediu de viata mai sanatos. Radiatiile infrarosii vin la pachet cu efecte terapeutice numeroase.

Inainte de a alege din lista de oferte de panouri radiante ieftine de la ElectricSun, aplica formula de calcul speciala pentru a determina daca modelul mentionat sau un altul se va potrivi locuintei tale.

Tehnologia de incalzire pe care sistemul o are la baza este carbon crystal, despre a carei beneficii gasesti detalii suficiente pe pagina producatorului.

Unde poti instala panourile radiante cu infrarosu ElectricSun?

Un astfel de panou poate fi montat cu incredere in apartamente, case individuale, bucatarii, bai, holuri, dormitoare, birouri, restaurante, baruri, muzee, piscine, scoli, saune, biserici etc.

Mai multe despre montare, functionare si beneficii ale panourilor radiante cu infrarosu ElectricSun gasesti pe ecojoy.ro.

Leave a Reply