Ne putem considera norocosi ca traim intr-o clima temperata unde ne bucuram de veri suficient de calde incat sa ne petrecem vacantele la mare si la piscina, dar totodata cunoastem si bucuria zapezii in lunile tarzii de iarna.

Cu siguranta ai observat ca aceste diferente intre anotimpuri influenteaza insa si confortul din interiorul casei tale. De cate ori oare te-ai plans ca noaptea nu poti dormi daca e prea cald sau ca iarna trebuie sa te imbracam prea gros, chiar si inauntru?

De ce avem nevoie de un termostat inteligent?

Traim in prezent in era digitala, era in care totul devine mai usor cu ajutorul tehnologiilor inteligente. Asadar, confortul casei tale se poate transforma radical atunci cand ai libertatea de a controla temperatura in orice moment, doar prin intermediul telefonului.

Un termostat static, montat in perete, aduce la o temperatura adecvata doar camera in care se afla si este foarte greu sa potrivesti sistemul astfel incat sa fie o atmosfera placuta in toata casa.

Varianta unui termostat fara fir presupune sa iti analizezi si cunosti suficient de bine casa pentru a depista zona mai putin izolata. In zilele reci de iarna, aceasta de obicei pastreaza o temperatura mai scazuta decat restul casei daca folosesti un termostat static.

Cu experiza internationala si mizand pe simplitate si valoare, produsele Salus se remarca prin excelenta pe piata sistemelor de control a instalatiilor termice si se mandresc cu produse la cele mai inalte standarde. In portofoliul companei se regasesc termostate, automatizari pentru incalize in parodseala, controllere pentru panouri solare, pompe si ventilatoare si altele.

Termostatul Salus iT500

Folosind Salus iT500, temperatura in interiorul casei tale poate fi reglata cu ajutorul unuia dintre cele trei programe prestabilite sau iti poti crea propriul program, in functie de preferintele tale personale.

Acest termostat inteligent poate fi comandat prin Internet, dispune de alerte bazate pe geo-locatie si iti trimite remindere pentru setarea modului de vacanta in caz ca te indepartezi de casa. Tot el are grija si sa te intrebe daca doresti sa repornesti caldura atunci cand te intorci pentru a te simti complet ca acasa.

Poate cel mai atractiv motiv pentru care este esential sa achizitionezi un termostat de calitate este, evident, economia pe care o vei face. Un termostat bun este o investitie profitabila atat pentru casa si confortul tau, cat si pentru bugetul lunar al facturii de curent. Reglajele inteligente iti vor asigura un consum eficient, fara pierderi de energie sau consum inutil.

De retinut este si faptul ca termostatul iT500 functioneaza la parametri normali chiar si atunci cand conexiunea la Internet este intrerupta temporar. Toate detaliile de functionare si instalare sunt disponibile in tutoriale simplu de urmarit.

In concluzie, pentru o temperatura constanta si placuta in toata casa, asigura-te ca alegi un termostat inteligent care va face singur tot ce ai nevoie pentru a intretine o atfmosfera confortabila si relaxanta pe tot parcursul anului. Salus iT500 este varianta ideala pentru o temperatura placuta cu un buget rezonabil.

Leave a Reply