Daca luam in calcul faptul ca orasul Galati este doar al 8-lea pe tara ca numar de locuitori, putem afirma faptul ca este un oras destul de mic. Iar in aceste orase, oportunitatile sunt foarte putine.

Cu siguranta exista multe locuri de munca, insa putine ele ofera satisfactie financiara. Majoritatea angajatorilor se rezuma la salariul minim pe economie, motiv pentru care de cele mai multe ori tinerii prefera sa aleaga un oras mai mare.

In orasele mari exista mult mai multi angajatori, salariile sunt mai bune, iar astfel este justificata alegerea celor care parasesc orasele mici.

Cu toate acestea si viata este mai scumpa intr-un oras mare. Chiriile sunt cu mult mai scumpe iar un meniu intr-un restaurant va fi la randul sau mult mai costisitor. Din acest motiv nu toti sa grabesc sa plece intr-un oras mai mare. Ba chiar, exista inca multi tineri care raman in orasul natal, descurcandu-se asa cum pot.

Totusi, nu este imposibil sa castigi bani multi chiar si atunci cand locuiesti intr-un oras mai mic, asa cum este Galati. In al 8-lea oras ca numar de locuitori exista si persoane care castiga cifre de ordinul zecilor de mii de euro. Iar pentru a te convinge de aceste lucru nu trebuie decat sa citesti mai multe detalii despre videochat in Galati, si vei vedea ca sumele vehiculate sunt cat se poate de adevarate.

Videochatul – o ocupatie profitabila pentru tot mai multe tinere

Tot mai multe tinere aleg sa practice videochatul iar acest lucru nu ar trebui sa ne mire deloc. Desi este o ocupatie inca destul de contestata, modelele de videochat reusesc sa ignore toate aceste guri rele. Si probabil ca este destul de usor sa nu asculti ce spun cei din jur, atata timp cat portofelul si contul bancar sunt mereu pline.

Cat poti castiga din videochat in Galati? Nu putine sunt persoanele care se intreaba acest lucru. Ei bine, in acest oras exista destul de multe studio-uri, iar o recomandare poate fi studio-ul de videochat SmartChat. Este foarte apreciat pentru colaborarile de succes cu modelele pe care le au, dar si a castigurilor obtinute.

Am decis sa intram putin pe site-ul oficial SmartChat sa descoperim care sunt castigurile unui model de videochat. Iata ce am aflat:

Inainte de toate, ar trebui sa precizam faptul ca procentul oferit este unul generos spre deosebire de alte studio-uri. Practic, modelele SmartChat primesc un comision de 60%, in timp ce majoritatea studio-urilor ofera sub 50% din castigurile unui model de videochat.

Mai mult decat atat, SmartChat se mai remarca si prin faptul ca ofera un venit garantat pentru modelele aflate la inceput de drum. Mai exact, salariul garantat este de 5000 de lei pe luna, ceea ce nu e deloc putin.

Pe site-ul lor exista printscreen-uri care prezinta sumele retrase de modele dupa doar doua saptamani de munca. Acestea incep de undeva de la 1.500 de dolari si cresc pana la peste 10.000 de dolari, ceea ce este intr-adevar o suma fabuloasa.

Totul este posibil, chiar si intr-un oras mic asa cum este orasul Galati.

Leave a Reply