Dupa o zi de munca, o plimbare lunga sau alte activitati ce propun efort fizic, un masaj este bine venit. Chiar si atunci cand simtim o durere intr-o anumita zona a corpului incepem sa masam zona pentru ameliorare. Aceste dureri pot disparea, iar fizicul tau poate fi mereu in forma doar daca stii unde trebuie sa apelezi.

De exemplu, nu tot timpul ai dispozitia necesara sa mergi pana la un salon de masaj. E obositor de multe ori, mai ales daca trebuie sa respecti programul salonului, sa iti astepti randul. Stiai ca poti beneficia de un masaj profesionist ori de cate ori doresti chiar la tine acasa? Iti voi spune cum in cele ce urmeaza.

Nu va mai trebui sa iti faci programare si dupa, abia cand vine randul tau, sa te prezinti la salonul de masaj, daca arunci o privire pe Masatto. Ce vei descoperi? Fotolii profesioniste de masaj ce lucreaza simultan asupra mai multor zone ale corpului tau – relaxare si placere pana in varful degetelor.

Ce are sa iti ofere in plus un fotoliu de masaj?

Un fotoliu de masaj de la Masatto ii va stimula corpului tau o multitudine de senzatii. In primul rand, vei scapa de senzatia de picioare obosite – des intalnita in zilele noastre, senzatie greu de suportat si de ameliorat uneori.

In aceeasi ordine de idei, dupa o zi de munca, ai neaparat nevoie de o sedinta de masaj. Daca poti avea parte de ea direct la tine acasa, de ce sa nu profiti de acest lucru? Dupa cum am mentionat, iti va stimula intreg corpul – va stimula circulatia sangelui, va relaxa muschii contractati si obisiti, iti va stimula starea de bine, de relaxare, iti va ameliora la fel de rapid si durerile de spate si nu numai.

In al doilea rand, design-ul ergonomic dupa care sunt create fotoliile de masaj de la Masatto te vor relaxa complet. Senzatia de confort pe care acestea ti-o induc este inegalabila, iti vei dori sa stai ore in sir intr-un astfel de fotoliu.

Recomandare: Fotoliu cu masaj Zetaeste un maseur iscusit pentru acasa, cu 6 role de masaj, Zero Gravity si masaj cu role pentru talpi.

Daca suferi de dureri de spate, acest fotoliul va fi aliatul tau in combaterea acestora – dispune de un sistem de incalzire pentru spate si fese. Prin includerea aerului cald si prin masarea zonei corespunzator, nu vei mai resimti niciun fel de durere insuportabila.

In aceeasi ordine de idei, crampele musculare nu vor mai fi o problema. Fotoliul de masaj Zeta va preveni aparitia acestora.

Nu uita ca ai garantie pana la 5 ani la acest fotoliu de masaj si totodata, transportul gratuit. Chiar daca Liviu Varciu a incercat deja fotoliul de masaj Polaris, asta nu inseamna ca nu o poti face si tu. Alege sa te simti rasfatat ca o vedeta cu fotoliul de masaj Zeta, Polaris sau orice alt model ce prezinta cele mai multe avantaje pentru tine.

Leave a Reply