Probabil ca te-ai mirat si tu de explozia de magazine cu haine second hand din cartiere, in ciuda faptului ca salariile romanilor au crescut simtitor in ultimii ani, iar nivelul de trai, aparent s-a imbunatatit.

In mare parte, acest rationament este corect, cata vreme magazinele cu haine second hand au luat amploare in primii ani de dupa caderea comunismului, cand romanii erau innebuniti dupa tot ceea ce venea din afara.

Astazi insa, desi lucrurile in aparenta s-au schimbat, magazinele de tip second hand nu au disparut. Dimpotriva, am putea spune ca ele nu vor disparea niciodata, cata vreme nu toti suntem egali si oameni cu venituri modeste vor exista oricand.

Dar magazinele second hand, cum este si Milenium Shopping, nu sunt destinate insa neaparat persoanelor sarace. Iar in randurile ce urmeaza, vom vedea si de ce.

Preturi pentru toate buzunarele

Primul motiv pentru care oamenii aleg magazinele cu haine second hand este, fara indoiala, pretul scazut. Caci, daca intr-un magazin normal pe o geaca din piele scoti din buzunar cateva sute de lei, la www.mileniumshopping.ro acelasi produs il poti gasi la o zecime din pret. Iar acesta este doar un exemplu, cata vreme acelasi lucru se intampla in cazul tricourilor, pantalonilor sau jachetelor.

Preturile avantajoase fac astfel ca aceste magazine sa devina atractive, nu doar pentru persoanele sarace, ci si pentru cei cu venituri ceva mai mari, dar care doresc lucruri de calitate.

Aceasta in conditiile in care este un fapt cunoscut deja ca produsele sunt la un anumit standard de calitate in Germania, spre exemplu, si la un nivel mai scazut atunci cand sunt comercializate in magazinele din Romania. Prin urmare, alegerea magazinelor second hand poate insemna si alegerea calitatii, in detrimentul produselor de duzina.

Cumperi la bax, vinzi la bucata

Cei care calca insa pragul magazinelor de tip Milenium Shopping vor avea insa surpriza sa constate ca aici isi pot dezvolta afaceri frumoase, fara prea mare efort. Ai astfel posiblitatea de a cumpara haine direct la bax, la niste preturi extrem de avantajoase.

Prin urmare, asa-numitele magazine cu haine la kilogram devin atractive, cata vreme nu stii niciodata ce surprize placute iti rezerva desfacerea coletelor. Caci, indiferent cat ai dat pe un bax de haine second hand, in momentul in care gasesti un singur produs de valoare, iti vei recupera rapid investitia.

La Milenium Shopping ai insa posibilitatea sa achizitionezi si produse la bucata. Acestea sunt alese cu grija, astfel incat sa ai parte de produse de calitate, la preturi cat mai mici. Si in acest caz poti face afaceri, daca esti de parere ca mai poti pune si tu un adaos comercial atunci cand revinzi un produs in magazinul tau.

Leave a Reply