Din dorinta de a obtine un site atractiv si placut, tot mai multi antreprenori apeleaza la diferite trucuri, unele mai bune iar altele mai putin bune. De aceea, din dorinta de a fi permanent in top, in acest articol va vom oferi trei sfaturi care sa va ajute in dobandirea unui site atractiv.

Mai mult decat atat, cu ajutorul acestora, promovarea online a business-ului va deveni o adevarata placere. Haideti sa le descoperim impreuna! 

Oferiti lucruri atractive

Fie ca vorbim de anumite articole pe blog sau de anumite animatii inserate de-a lungul paginilor cu produse, astfel de mici elemente reusesc sa creeze o atmosfera placuta si primitoare, pentru ca utilizatorul sa se simta bine. Chiar daca vorbim de un simplu site, si aceste pagini pot transmite anumite sentimente, in ciuda faptului ca nu sunt un obiect palpabil.

De aceea, desi poate parea putin deplasat, va sugeram sa acordati o atentie deosebita si asupra impactului pe care il are site-ul asupra publicului. In plus, nu uitati sa tineti cont si de domeniul de activitate, caci, in cazul in care oferiti servicii companiilor, atunci este nevoie de putin mai multa atentie in ceea ce priveste prezentarea acestora si modalitatea de adresare catre public.

Nu uitati de promotii

Un alt element care atrage intotdeauna publicul sunt reducerile. Fie ele si de doar 5%, reducerile reusesc intotdeauna sa fie in centrul atentiei. Asadar, daca la prima vedere pot parea o gaura in buget, va anuntam ca lucrurile nu sunt deloc asa.

In plus, nu este nevoie sa oferiti reduceri la toate produsele, ci va puteti rezuma la o anumita categorie. Sau puteti oferi diferite beneficii, cum ar fi transportul gratuit, un pret mai ieftin la al doilea produs cumparat, caci si aceste discount-uri atrag foarte mult publicul. 

Indrumati intotdeauna utilizatorul

Tot mai multe site-uri aleg sa insereze anumite sintagme, astfel incat sa incurajeze utilizatorul sa achizitioneze respectivul produs. Iar la o prima vedere, aceasta strategie pare sa fie de un real succes.

Pe langa faptul ca pagina arata vizibil mult mai bine, tocmai pentru ca respectiva sintagma de incurajare va iesi in evidenta cu ajutorul culorilor si a graficii, utilizatorul va fi din ce in ce mai convins ca a luat o decizie inteleapta. In plus, va asiguram ca rata de abandon a cosului de cumparaturi va scadea, tocmai datorita impactului acestui mic truc asupra procedurii de cumparare. 

In finalul articolului

Acum ca ati observat ca un site este mai mult decat o simpla conexiune intre pagini, ci o modalitate de a imbunatati calitatea vietii unor persoane, probabil ati remarcat cat de importanta este investitia si colaborarea cu profesionisti intr-o astfel de afacere, chiar daca este una strict in online.

De aceea, pentru ca ne dorim sa obtineti afaceri de succes, agentia de web design din Timisoara ProjectMedia va pune la dispozitie servicii atat de web design cat si de optimizare SEO. In plus, alaturi de echipa noastra veti putea stabili un plan de afaceri, in concordanta cu business-ul dumneavoastra!

Leave a Reply