Din ce in ce mai multe articole din presa mondena tin sa ataga atentia asupra dezvoltarii iminente a pietei de videochat de la noi, dar nu numai. Prin urmare, am hotarat sa vedem ce mai e nou in industria de videochat, in cazul in care ati fost curiosi cu ce se mananca acest domeniu.

E bine de stiut ca salariile ajung aici la sume fantastice, undeva intre cinci mii si 15 000 de euro pe luna, in functie de notorietatea studioului sau gradul de implicare din partea prestatorului pe videochat.

Videochatul artisitic

Dar, printre ultimele nebunii in domeniu par a fi camerele de videochat transformate in adevarate scene, inspirate din filme uneori sau din cu totul alte povesti. Asadar, adaptarea si customizarea dupa cerintele clientilor par a fi noile tendinte in domeniu.

Vrea cineva o masca cu Batman sau iti trece prin cap sa-ti pui un costum de Cat Woman, atunci e probabil ca din miile de ferestre deschise pe videochat in lumea larga, tocmai acest detaliu sa faca diferenta. Mai mult trafic si promovare online inseamna, automat, mai multi clienti.

Cine vrea jobul asta?

Cei care iau cu asalt ofertele de angajari videochat in cadrul BeYou Studio ar fi cu precadere studentele de la facultati de top de cele mai multe ori, care aleg sa-si mareasca veniturile lunare cu mult mai mult decat ar face-o daca ar ramane in domeniul ales initial. Unele modele castiga mult din show-uri erotice, altele doar din conversatii, lucru care pare greu de crezut, dar perfect adevarat.

De mentionat ca la BeYou Studio se lucreaza sub pseudonim, deci nimeni nu trebuie sa afle numele real, asta pentru a evita anumite conflicte de interese ce ar putea aparea ulterior.  Deci cu cat mai fantastic personajul din fata, cu atat mai safe e pentru toata lumea si asta e cel mai important.

Revenind la videochatul artistic, e clar ca acesta va fi urmatorul pas care va face furori, iar aceasta nu poate fi decat benefic pentru industrie in general. Noile studiouri aparute pe piata insa, din nevoie de profit si de nou merg din ce in ce mai mult pe specializare, pe o adevarata regie, in care principala atractie a studioului sa devina tocmai aceasta capacitate de a decora studioul intr-o sceneta, pentru a da o nota de autentic intregii interactiuni.

Cu noile tehnologii de interactiune prin VR si cu toata inteligenta artificiala care vine peste noi, e posibil sa ne trezim in viitor cu un videochat pus direct in ochelarii de pe nas, sa fie totul mult mai la indemana.

Leave a Reply