Te afli in situatia in care este nevoie sa alegi o rama pentru ochelarii pe care ai aflat ca esti nevoita sa ii porti in permanenta si nu te poti hotari pe care o poti alege?

Nu este atat de simplu precum ai fi crezut initial, pentru ca exista numeroase aspecte pe care ar fi bine sa le iei in considerare in momentul in care doresti sa faci aceasta alegere. In primul rand vom incepe cu o sugestie si anume Rame ochelari de vedere dama Polarizen WD1048 C1.

In functie de mediul in care utilizezi ochelarii sau de imaginea pe care vrei sa o obtii, exista cateva aspecte pe care ar fi bine sa le cunosti.

Ce rame de ochelari poti alege pentru a obtine aspectul unei femei muncitoare, pregatita oricand sa isi faca treaba? Nimic mai simplu: o pereche de ochelari fie rotunda, fie usor ovala care au rolul de a oferi purtatorului simplitate.

Simplu nu este neaparat sinonim cu plictisitor, iar brandurile de rame de ochelari au inteles acest lucru, deoarece de la an la an mizeaza pe amestecuri de materiale (piatra cu metal si acetat) si culori  pentru a propune modele pline de subtilitate.

Desi formele patrate ale ramelor sunt mai degraba masculine, pot alege cu usurinta o astfel de varianta pe care o poti purta la orice tip de imbracaminte, de la rochie la pantaloni cu talie inalta sau diverse modele de fuste. Producatorii de ochelari din prezent par a prefera, totusi, ramele octogonale, acestea fiind realizate intr-o forma geometrica mica, delicata, usor de accesorizat la orice.

Sa nu mai vorbim despre esentialul ochelarilor de vedere din ziua de azi: protectia in fata luminii albastre. Foarte multe persoane aleg diverse modele de rame doar pentru a scapa de oboseala ochilor cauzata de multele ore de stat la calculator.

O pereche de rame care sa placa estetic si lentilele de protectie adecvate usureaza viata multora dintre femeile de birou care stau ore nenumarate in fata calculatorului. Cea mai buna varianta este sa cauti rame ochelari de vedere Polarizen pentru ca ai o gama vasta la dispozitie.

Vrei sa obtii un aspect rece, distant? Mizeaza pe rame sigure, cum sunt celebrele rame cunoscute sub denumirea „de aviator”. Ani buni mai tarziu de la aparitia acestora, ramele de aviator sunt utilizate in mare masura de persoanele care vor sa obtina un aspect excentric.

Bineinteles, producatorii actuali au reusit sa le actualizeze, sa le ofere un alt aer decat acela vechi cum erau cunoscute la aparitie. Daca sunt combinate si cu imbracamintea perfecta, de preferat cu jeans, aceste tipuri de rame ofera un aspect inedit fara a putea fi considerate vreo clipa depasite.

Ce rame sa alegi pentru a fi seducatoare? Incearca sa te conectezi la stilul starleturilor din epoca marelui Hollywood. Diversele branduri de ochelari din zilele noastre marcheaza astazi scoruri mari producand modelele vintage cu rame sub forma de fluture, pisica sau altele asemenea. Daca sunt ornamentate si cu bijuterii sau cu pietre, acestea pot crea un aspect plin de farmec, iar covorul rosu apare garantat.

Leave a Reply