In ultimii ani, meseria de model in cadrul unui studio videochat a castigat foarte mult teren in piata muncii din romania. Aceasta popularitate a videochatului in tara noastra, are la baza un pachet cu foarte multe beneficii considerabile, de care orice model se poate bucura, si pe care le vom prezenta in urmatoarele randuri.

Dupa ce veti parcurge alaturi de noi, veti intelege care sunt motivele pentru care tinerele domnisoare isi doresc sa cunoasca studioul de videochat Money Studio si sa lucreze in cadrul acestuia.

Avantaje model videochat:

Castiguri mari

Castigurile financiare care se obtin din videochat reprezinta  principalul punct de interes in momentul in care vine vorba de un job de model videochat. Vestea ca se castiga multi bani din aceasta activitate s-a raspandit foarte repede, si cel mai important lucru este acela ca toate informatiile sunt cat se poate de reale.

Un model Money Studio de exemplu poate castiga intre cateva sute si cateva mii de dolari pe luna, in functie de performanta. O tanara domnisoara care este entuziasta, ambitioasa si pentru care seriozitatea este definitorie, poate castiga 1000 de dolari chiar de la inceput (din prima luna), iar castigurile din lunile urmatoare pot ajunge sa fie mult mai mari prin rabdare, perseverenta si foarte multa munca.

Videochatul este un job legal

In ciuda faptului ca lumea nu priveste cu ochi bun videochatul si ca fetele care isi castiga existenta datorita acestui domeniu de activitate nu au cea mai buna imagine in societate (din cauza faptului ca oamenii vorbesc fara sa stie ce este cu adevarat videochatul) munca intr-un studio de videochat este 100% legala.

Videochat-ul este un job ca un oricare alt job, ba chiar mai mult, pentru cei care nu stiu, acesta este reglementat prin Legea 196/2003, care mai apoi a fost modificata si completata prin legea 496/2004. La Money Studio este necesar sa precizam ca toate modelele lucreaza doar in baza unui contract de munca iar toate castigurile sunt transparente si supuse impozitarii specifice.

Modelele beneficiaza de training

Cu siguranta o tanara domnisoara care nu a mai practicat videochatul, habar nu are ce trebuie sa faca la inceput pentru a fi buna in aceasta activitate. Ei bine, inca din prima zi de munca, fetele de la Money Studio vor beneficia de training, astfel incat la finalul perioadei de invatare, sa isi poata desfasura activitatea la fel ca si fetele cu experienta.

Dobandirea unor cunostinte de psihologie valoroase

Dat fiind faptul ca modelele de videochat interactioneaza in fiecare zi cu o diversitate de tipuri de persoane, acestea dobandesc tot felul de calitati si cunostinte de psihologie. De mentionat este faptul ca o cariera de model videochat presupune socializare in primul rand, dar empatie si stapanirea artei conversatiei.

In plus, videochatul este f un bun exercitiu de dezvoltare personala. In plus, fetele care practica videochatul, ajung sa aiba o mai mare incredere in propriile forte si in propriul farmec.

Asadar, in mare parte acestea sunt cateva dintre cele mai mari avantaje pe care le au modelele videochat.

Leave a Reply