Vrand sa fie in ipostaza luxurianta si senzuala a unei arome senzuala de ambra si floare de portocal, parfumurile Roberto Cavali pentru femei pot sa ajunga rapid la inima unei femei moderne pentru ca mixeaza intr-un mod maiestuos boabele de piper ros si florile exotice de portocala, iar caracterul seducator este oferit de reflexiile uscate ale bazei care este alcatuita la randul ei din bezoina si fosole de Tonka.

Parfumul se deschide ca un buchet de flori albe si lipsite de stralucire aromative insa este innobilat de originalitate si mizeaza pe reproiectarea ingredientelor deja exploatate de industrie pana la saturatie.

Primii vapori pe care ii vei inhala sunt cu aroma de citrice si au rol revitalizant datorita compusului de floare africata de portocla care sprijina nuantele de piersica, caprifoi si pastai de Tonka. Moscul se regaseste in concentratie puternica. Subtil este si indiciul fructat de prune care va dansa pe fundal alb sau oranj si apar ocazional in prim plan.

La inima parfumului se gaseste maretia petalelor de portocal care sunt imbracate intr-o nuanta stralucitoare foarte feminina ce nu poate sa te lase indiferenta.

Senzualitatea este imbinata si conservata cu ajutorul boabelor de Tonka ce lasa o amprenta apetisanta pe piele. Incepand de la impresia unui buchet fals de flori normale, purtatoarea va fi vrajita de rasfatul obtinut de la nuantele suculente ce apar inca de la inceput si evolueaza spre un nucelu pasional.

Rafinamentul petalelor de iasomie este cel care ofera avantajul polivalentei care caracterizeaza caprifoiul si sculpteaza imaginile unei flori familiare si cochete care va putea sa duca o lupta vesnica pentru pastrarea delicatetei, frumusetii si senzualitatii.

Florile de portocal se dezvaluie intr-un climat cald, mediteranean unde aerul este aerisit de miresmele compacilor si aerul este ingreunat de savoara plantelor aromatice.

In momentul respectiv parfumul Roberto Cavalli este individualizat si prezentat ca un fruct copt care a ajuns la maturitate si care abia asteapta sa fie mancat. Inca de la prima muscatura, savoarea sa care razbate imediat la suprafata este densa la fel ca si mierea dar gustul aduce aminte de bulbul tanar de flori oranj imbibate cu lichior de piersica, mosc caramelizat si chihlimbar topit.

Dupa ce acest nucleu dispare mirosul de flori devine mult mai subtit si mai distorsionat insa la modul bun. Se constata imediat cum atmosfera olfactiva devine mai calda cu ajutorul boabelor de Tonka si sucul este canral avand atributul fructat de partea sa.

Pulpa carnoasa de pruna este cea care da viata acestui parfum. Un fum dens de tamaie se proiecteaza sub forma unei iluzii peste petalele florii de portocal si adauga un sentiment firesc de profunzime si de adancime.

Boabele de piper roz au un rol superficial in evolutia acestui parfum si ofera un caracter in plus parfumului datorita registrelor aromatice si picante. Pe masura ce aceste tempo floral dispare, pe scena raman boabele de piper roz pisate si ofera calitatea lipicioasa si rasinoasa a acestui parfum. Vanilia, boabele de Tonka si benzoina consolideaza ritmul oriental al acestui parfum.

Leave a Reply