Modul în care vă îmbrăcați vă definește personalitatea și poate arăta lumii cât de creativi și optimiști sunteți. De aceea, probabil că petreceți mult timp la cumpărături, căutând exact acele articole vestimentare care să se preteze exigențelor dumneavoastră.

Un hanorac personalizat este ceva simplu, dar unic. Pe lângă faptul că vă permite să vă simțiți liber, aduce un plus de «culoare» ținutei, făcându-vă să zâmbiți. Și nu doar pe dumneavoastră!În viața de zi cu zi, cel mai probabil mizați pe confort și optați pentru haine care să îl asigure. Tricouri, hanorace, pantaloni lejeri… sunt câteva articole de nelipsit dintr-o garderobă modernă. Dar designul lor vă face să vă simțiți voi înșivă?

RUVIX vă prezintă câteva motive pentru care un hanorac personalizat merită un loc de cinste în garderobă.

 • Deveniți trendsetter.

Hanoracele personalizate vă permit să fiți la modă, dar în felul dumneavoastră unic. Un trendsetter poartă și creează lucruri unice, lucruri frumoase care îi fac și pe alții să-și dorească să le folosească.

Un hanorac personalizat vă oferă o oportunitate de a avea ceva ce v-ați dorit întotdeauna să fie în garderoba dumneavoastră – un multiplicator de zâmbete. Vă puteți transfera creativitatea, gândurile sau ceea ce vă motivează într-o imagine sau un text care să creeze un mesaj convingător pentru alții.

 • Deschideți ușa amintirilor.

Ați făcut parte dintr-o echipă sportivă sau poate sunteți fanul uneia? Vă iubiți suficient de mult prietenii din școală sau din facultate pentru a crea ceva care să dureze pentru totdeauna? Acum e momentul să marcați acele amintiri.

Un astfel de articol vestimentar, pe care apar realizările dumneavoastră sau amintirile pe care le-ați creat, poate lăsa o amprentă asupra vieții celor care vă sunt dragi.

 • Creați exact ce vă doriți.

Au existat, cu siguranță, momente când ați crezut că un anumit design sau model vă va face mai atrăgător. Și poate chiar așa a fost, însă nu a reflectat în totalitate modul dumneavoastră de a fi.

Alegerea unui hanorac personalizat,pe lângă faptul că este facilă, vă permite să vă oglindiți gândurile într-un mod unic. De ce ați face asta? Pentru că toți suntem ființe individuale și vrem să ne lăsăm amprenta în Univers, iar un hanorac personalizat este un mic pas pe scara individualității.

 • Ieșiți în evidență.

Când ne gândim la ținute lejere, avem în minte o imagine anostă, lipsită de culoare. Dar de ce să alegem banalul când putem îmbina perfect confortul cu un design pe gustul nostru?

Hanoracul personalizat este obiectul vestimentar care vă poate ajuta să ieșiți în evidență, grație aspectului său deosebit. Dacă v-ați dorit mereu să fiți acela care atrage toate privirile, acesta vă poate ajuta să obțineți acest lucru, fără a da senzația de încărcat sau ieftin.

 • Câștigați timp și bani.

Produsele personalizate sunt mai nou disponibile și în mediul online. Dacă procesul de cumpărare implica înainte trasee complicate prin mall-uri, acum articolele pot fi rapid puse în coșul virtual de cumpărături, fără pic de efort.

Prețul unui hanorac personalizat diferă de la o firmă la alta, în funcție de calitatea materialului și de tipul imprimeului. Chiar și așa, este cu mult mai mic față de cel al unui hanorac de duzină, achiziționat de la un brand mediocru.

RUVIX – magazinul online în care ești provocat să porți ce ți se potrivește

Hanoracele personalizate RUVIX sunt bune de pus pe lista ta de cumpărături pentru că:

 • sunt unisex;
 • sunt confecționate 50% din bumbac și 50% poliester (prevăzute cu interior pufos tip polar);
 • au prindere elastică la baza hanoracului și a mânecilor;
 • permit imprimarea rapidă a imaginii și a textului dorite;
 • au un preț accesibil;
 • se pot realiza în maxim 24 de ore.

Dacă v-ați convins, accesați ruvix.ro și construiți-vă produsul care să vă reflecte într-un mod unic personalitatea. În cazul în care vă decideți greu sau aveți nevoie de mai multe informații, beneficiați de suport gratuit din partea angajaților.

RUVIX nu a inventat încă teleportarea, dar livrează produsele rapid. Dacă alegeți să ridicați produsul direct de la sediu, ruvixii vă întâmpină nu doar cu zâmbete largi, ci și cu un ceai, o cafea sau o apă – pentru că achiziționarea unui produs nu este o corvoadă, ci o experiență!

Leave a Reply