In zilele noastre, auzim zi de zi cazuri ca anumite persoane au probleme cu spatele, si suporta zi de zi dureri de spate.

Unele persoane au probleme cu spatele si sufera de dureri cumplite ale spatelui datorita faptului ca au suferit accidente de munca, sau au fost implicate in accidente rutiere, motiv pentru care le-a fost afectata coloana vertebrala de exemplu.

Exista persoane care datorita unor afectiuni sufera deasemenea de dureri de spate. Chiar si cei care merg la sala de sport si care fac zi de zi exercitii se pot confrunta cu probleme ale spatelui si pot suferi de dureri de spate, in cazul in care nu fac exercitiile corect.

Cea mai mare parte a persoanelor care sufera de dureri ingrozitoare de spate insa, sunt cele care au ajuns sa cunoasca aceste dureri datorita faptului ca odata cu trecerea timpului nu au adoptat o pozitie corecta a coloanei vertebrale.

Ce inseamna acest lucru? Ei bine, cei care au stat cocosati sau care au avut o pozitie incorecta a coloanei vertebrale, odata cu trecerea timpului au inceput “sa culeaga roadele muncii lor”, astfel ca acum se confrunta cu mari dureri de spate.

Pentru persoanele care sufera de dureri de spate din acest motiv, Shopu vine cu o solutie foarte eficienta, iar in cele ce urmeaza vom vedea despre ce este vorba.

Suportul corector pentru spate care se gaseste la acest magazin si care este prevazut 10 magneti permanenti – este un real ajutor pentru persoanele care sufera de dureri de spate in ceea ce priveste incercarea lor de a scapa de durerile de spate datorita pozitiei incorecte a coloanei vertebrale.

Suportul corector pentru spate prevazut cu 10 magneti ajuta la indreptarea spatelui si a coloanei vertebrale, iar mai mult decat atat, este foarte util si deoarece corecteaza postura si datorita celor 10 magneti permanenti, contribuie foarte mult la reducerea durerilor de spate.

Campul magnetic pe care il genereaza toti cei 10 magneti cu care este prevazut suportul patrunde in interiorul corpului unde actioneaza cu scopul de a alina durerea si a redobandi mobilitatea.

Suportul este usor, motiv pentru care poate fi purtat pe sub orice tip de imbracaminte fara sa se observe, iar mai mult decat atat, purtarea sa nu provoaca disconfort. Suportul corector pentru spate este echipat la umeri cu bretele elastice iar in partea din fata prinderea se face cu banda tip arici/scai. In ceea ce priveste toti cei 10 magneti, acestia sunt amplasati strategic pe coloana vertebrala dar si pe regiunea lombara.

Toti cei care au folosit pana acum suportul corector pentru spate cu 10 magneti, sustin ca pe langa faptul ca acesta le-a redus considerabil durerile de spate, au simtit si o relaxare a muschilor, au avut si o circulatie mai buna a sangelui, si au scapat intr-o foarte mare masura de stres.

Un alt mare avantaj al suportului corector pentru spate despre care am discutat in acest articol este acela ca se poate spala manual si cu apa curata, fara a fi nevoie de detergenti, de sapun sau de inalbitori, iar temperaturile apei trebuie sa fie sub 40 de grade Celsius.

Leave a Reply