Cei care practica seo, de multe ori aleg sa foloseasca multe instrumente seo gratuite, insa de multe ori acestea nu sunt necesare pentru o optimizare seo de calitate.

In cele ce urmeaza vom vedea mai intai care sunt cateva dintre aceste instrumente seo folosite de catre cei care practica aceasta activitate.

Compresie HTML / test GZIP

Acest test este cel mai bun mod de a verifica daca pagina dvs. foloseste comprimarea HTML. Functia de comprimare cu siruri similare care traiesc in fisierul text si inlocuirea instrumentului de siruri va economisi spatiu in HTML.

Acest stil de comprimare functioneaza mai bine pentru web, deoarece fisierele HTML si CSS au in mod normal multe siruri repetate. De exemplu, spatii albe, etichete si definitii de stil.

Testarea cache-ului pentru pagini (Cache-ul de pe server)

Acest instrument arata daca pagina web testata difuzeaza pagini memorate in memoria cache. Testul pentru pagina cache este un instrument pentru stocarea pe termen scurt a documentelor web, cum ar fi paginile HTML si imaginile, pentru a face mai putina utilizare a latimii de banda, incarcare server si decalaj perceput.

Cache webul pastreaza copii ale documentelor prin trecerea prin el. Cererile consecutive pot fi alese din memoria cache daca actiunea este adecvata.

Testul Flash

Un test Flash verifica daca pagina dvs. utilizeaza Flash. Flash este o tehnologie mai veche care a fost folosita pentru a furniza informatii multimedia bogate.

Acesta sa dezvoltat de-a lungul timpului in tehnologii si cerinte mai rapide mai noi, bazate pe HTML5, ceea ce nu este usor de utilizat. Flash sa dovedit a nu functiona pe dispozitivele mobile si, de asemenea, nu este prietenos cu motoarele de cautare.

Testarea vitezei de incarcare a locatiei

Fiti capabil sa testati site-ul dvs. utilizand browsere reale pentru a afla viteza de incarcare a timpului. A avea o pagina de incarcare rapida este esentiala in toate clasamentele motoarelor de cautare pentru crearea unui trafic mai mare, cresterea vanzarilor si pentru o mai buna conversie.

Sitemap Test utilizeaza fisiere sitemap, cum ar fi sitemap.xml, sitemap.xml.gz sau sitemapindex.xml pentru a verifica un site Web.

Este o modalitate prin care webmasterii le spun motoarelor de cautare despre site-urile disponibile pentru accesarea cu crawlere. Sitemap este un fisier XML care afiseaza adresele URL ale unui site cu metadate suplimentare in legatura cu acestea.

Cuvinte Cheie Cloud Test

Este o reprezentare vizuala a cuvintelor cheie care afiseaza cele mai frecvente cuvinte utilizate in continutul paginii dvs. web. Cuvinte cheie cu densitate mai mare sunt afisate in fonturi mai mari si organizate in ordine alfabetica.

Ei bine, acestea sunt doar cateva dintre instrumentele seo gratuite pe care le pot folosi specialistii, si am ales sa le prezentam intr-o ordine aleatorie. De precizat este faptul ca agentiile seo care se respecta si care pun baza pe rezultate folosesc instrumente seo pentru care platesc.

Agentiile seo de renume opteaza pentru seo group buy, astfel ca aleg cele mai performante instrumente seo.

Instrumentele seo pentru care agentiile platesc un anumit pret sunt de cea mai buna calitate, si ii ajuta pe specialisti sa obtina rezultate notabile in cel mai scurt timp.

Instrumentele seo gratuite nu sunt atat de performante precum cele premium, asa ca este firesc sa nu aiba nici aceleasi performante.

Leave a Reply