Distribuitorul pentru 7 calorifere este o necesitate in cazul unei instalatii de caldura si apa calda de la centrala de apartament. Acest dispozitiv este un ajutor de nadejde pentru centrala si pentru caldura din interiorul casei.

Cand se monteaza un distribuitor pentru 7 calorifere?

Un distribuitor pentru 7 calorifere se monteaza atunci cand se instaleaza centrala in apartament sau in casa. Este folosit in general la spatiile mari, unde sunt mai multe calorifere sau eventual o casa cu etaj.

Este perfect pentru a duce caldura de la parter (unde se afla in general montata centrala termica) pana la etaj, fara a incastra pe sub tavane sau a trece prin pereti atatea tevi.

Cand se mai monteaza un distribuitor pentru 7 calorifere? Distribuitorul poate sa alimenteze cu succes o mansarda  cu spatii largi si multe calorifere si o baie care are nevoie ata de caldura cat si de apa calda.

Ce contine un set de distribuitor pentru 7 calorifere?

Un set de distribuitor cu tur-retur, realizat din inox 1“ cu 7 cai pentru incalzirea radiatoarelor, a caloriferelor este compus din:

  • Un distribuitor cu robineti de inchidere. Robinetii sunt termostatati,  inclusi in pachet.
  • Un distribuitor care are robineti de inchidere cu imbus
  • Un set pentru prinderea distribuitorului in cutia speciala, care sa il mascheze foarte bine daca este pus la vedere sau pe perete daca este pus undeva unde nu se circula, nu este la vedere.
  • Paisprezece semiolandezi pentru teava ppr care au diametrul de 20 milimetri  si filet de 3/4
  • Doua teuri pentru capat distribuitor 1“ cu aerisitor automat dar si robinet de golire

Ce caracteristici are un distribuitor pentru 7 calorifere?

Un set de distribuitor pentru 7 calorifere se caracterizeaza printr-o presiunea maxima de lucru de 10 bari, o temperatura maxima de lucru 95 grade Celsius si filet distribuitoare 1“ interior tur –retur.

Setul de distribuitor pentru 7 calorifere poate sa fie prins fie intr-o caseta speciala, care se poate achizitiona separat, fie direct pe perete, in cazul in care la el nu au acces copii sau animale de companie, nu poate sa fie busait sau rupt accidental.

Nu este fragil, dar este de evitat sa fie intr-o zona in care, spre exemplu, se iau sau se adauga tot timpul piese de mobilier sau alte lucruri casnice.

De unde se achizitioneaza un distribuitor pentru 7 calorifere?

Aceste distribuitoare se achizitioneaza de la magazinele de specialitate, care se gasesc atat online cat si offline. Cel mai bine este sa cumparati setul de distribuitor pentru 7 calorifere impreuna cu toate celelalte piese necesare, inclusiv cutia.

Spre exmplu, un set distribuitor pentru 7 calorifere poate sa fie achizitionat de la shop-einstal.ro, fie online cu plata ramburs la curier, fie direct de la magazinul fizic situat in Soseaua Mihai Bravu nr.540-562 complex Impact Center sector 3 Bucuresti.

Acesta are pe stoc, direct din magazin, in permanenta, distribuitor pentru 7 calorifere precum si tot ceea ce mai este necesar pentru montarea lui, inclusiv cutii de toate dimensiunile si marimile necesare.

Perioada de garantie este de 24 de luni atat pentru persoanele fizice cat si pentru cele juridice.

Leave a Reply