Obtinerea unui certificat constatator poate fi necesara in cazuri diverse. Poate fi vorba de solicitarea unuia din partea unui partener de afaceri, poate fi cazul unei simple verificari, se poate solicita in momentul in care se participa la o licitatie si lista exemplelor poate continua.

Procedura de obtinere a certificatului constatator este in prezent facilitata considerabil. Daca in stilul clasic era necesara deplasarea in persoana pana la Registrul Comertului, intr-o maniera moderna se poate realiza mult mai usor – este vorba despre eliberare certificat constatator online.

Certificat constatator – ce informatii contine?

Acest document eliberat de ONRC prezinta situatia faptica a unei societati, starea la zi a acesteia si poate fi solicitat in situatii diverse.

Datele pe care le cuprinde sunt utile pentru informare, incluzand denumirea societatii, datele de identificare ale acesteia, informatii despre obiectul de activitate, capital social, asociati si administratori, indicatori din situatiile financiare si multe altele.

Cand este nevoie de un certificat constatator?

Situatiile in care este necesara obtinerea acestui document sunt dintre cele mai diverse. Iata cateva exemple:

– La solicitarea unui partener de afaceri;

– Pentru accesarea de fonduri;

– Atunci cand urmeaza sa se participe la o licitatie;

– La contractarea unui imprumut bancar;

– Pentru insolventa;

– La incheierea diverselor documente notariale, etc.

Docloud – aplicatia prin care se poate obtine mai usor un certificat constatator

Pentru a veni in sprijinul celor interesati, reprezentantii Docloud au lansat o aplicatie online care permite intermedierea eliberarii a 4 tipuri de certificate constatatoare de catre ONRC. In doar cateva minute, intr-o maniera cat se poate de simpla, certificatul constatator poate fi obtinut de cei interesati, indiferent de scopul pentru care urmeaza sa fie utilizat.

Mult mai simplu decat in maniera clasica, certificatul constatator este obtinut astfel rapid si in deplina siguranta. Aplicatia online Docloud este pe deplin securizata, utilizatorii fiind protejati prin intermediul unei parole si a adresei de email.

Din punct de vedere al modalitatilor de plata, doritorii trebuie sa stie ca facturile sunt generate automat in cadrul aplicatiei.

Plata poate fi efectuata fie prin virament bancar, fie cu ajutorul unui card bancar, iar imediat ce plata este confirmata online, in maximum 5 minute, este eliberat si certificatul constatator. Cu valoare de original, pentru a deservi unor scopuri din cele mai diverse, acest certificat poarta semnatura electronica de la ONRC.

Simplu si usor, fara sa fie nevoie de deplasari sau de asteptat la cozi, certificatul constatator poate fi obtinut acum si online, prin intermediul aplicatiei Docloud. I

n cativa pasi intuitivi, prezentati si in cadrul unui tutorial explicit pe site-ul docloud.ro, certificatul constatator se obtine in doar cateva minute. Specialistii Docloud pot furniza informatii suplimentare si de asemenea pot sa ajute clientii care intampina dificultati in utilizarea aplicatiei, fiind mereu la dispozitia acestora.

O asemenea solutie ajunge sa economiseasca timp si bani, este mult mai practica si la indemana oricui. Pentru eliberarea unui certificat constatator, dar si pentru a obtine alte tipuri de documente, cei interesati pot sa acceseze site-ul docloud.ro.

Leave a Reply