Chiar daca mai este mult timp pana la lanasarea lui Samsung S10, exista deja numeroase zvonuri si speculatii cu privire la ce pregateste Samsung pentru fanii sai odata cu lansarea noului model.

Daca inca ai dubii daca sa iti repari vechiul telefon sau sa iti cumperi unul nou (desi cu siguranta o reparatie precum o inlocuire display iphone 6 va costa mult mai putin decat noul flagship Galaxy) poti sa iti faci o idee cu privire la ce sa te astepti de la noul S10 citind articolul de mai jos.

Modelul aniversar al gigantului Sud – Coreean putea aduce cateva schimbari importante fata de precedentele lansari ale companiei. La fel ca si in cazul Apple, pare sa existe o traditie ca lansarea numarul 10 sa marcheze o schimbare de directie in materie de telefonie mobila.

Din ceea ce stim pana acum, dispozitivul va fi dotat cu senzor in display si camera 3D dar, in lipsa unei confirmari oficiale aceasta este doar una dintre miile de speculatii ce se vehiculeaza pe blogurile de specialitate. Daca Galaxy S9 nu a adus schimbari majore de la lansarea precedenta, de la S10 se asteapta mai mult.

S10 ar urma sa fie lansat la inceputul anului viitor, insa Samsung nu a confirmat inca data exacta a lansarii. Conform traditiei de pana acum se va lansa in cadrul evenimentului CES sau Mobile World Congress.

In ceea ce priveste pretul nu putem face nicio estimare, insa putem presupune ca acesta va fi mai mare decat al lui S9 ce costa 720 de dolari la momentul lansarii, versiunea S9 Plus fiind chiar mai scumpa, la 840 de dolari.

Daca in materie de informatii confirmate, device-ul este invaluit in mister, exista insa o serie de poze ale noului telefon ce au fost puse in circulatie de o sursa anonima. Acestea ar putea fi reale, ca in trecut, sau doar rodul imaginatiei unui fan. Prototipul pare sa fie diferit de ceea ce ni s-a oferit pana acum, dispozitivul fiind unul fara margini si fara muchii.

Daca acestea reflecta realitatea, avem de-a face cu primul device Full All-Screen de pe piata. Unde ar putea fi camera frontala atunci? Probabil camuflata de un mecanism dupa modelul Oppo Find X. De asemenea, senzorul de amprente ar urma sa fie integrat in ecran iar butonul Bixby revine in forta.

Senzorul integrat in ecran ar putea fi un scanner ultrasonic Qualcomm pe care Samsung se simte constrans sa-l includa in noul design ca urmare a adoptarii sale de catre Huawei si Vivo. Ca urmare, scannerul de retina va fi exclus din configuratia lui S10, fiind inlocuit de recunoasterea faciala 3D.

Samsung ia de asemenea in calcul si includerea a trei camere foto pe spate, asa cum am a facut deja Huawei.

In ceea ce priveste numele viitorului Samsung, acesta nu a fost dat inca publicitatii insa conform zvonurilor va fi fie Samsung X, pe modelul iPhone, fie S10, pastrand linia deja consacrata. Pentru a vedea insa ce nume va purta device-ul, va trebui sa asteptam impreuna cu restul planetei data lansarii.

Leave a Reply