În anotimpul rece, pielea feței suferă mai mult ca oricând. Atât vântul, cât și temperaturile scăzute, băile fierbinți și aerul încălzit în mod artificial pot afecta țesutul epitelial și pot cauza iritații, prurit, aspect tern și acnee.

Pentru a nu lăsa vremea rece să afecteze frumusețea și sănătatea tenului, Gerocossen recomandă utilizarea unor creme intens hidratante, care să lase ingredientele să refacă și să protejeze pielea.

Iată 5 creme pentru față cu puternic efect hidratant

Gerocossen a luat naștere din dorința de a încuraja femeile să își descopere frumusețea naturală. Astfel, a creat produse unice, care captează proprietățile benefice ale plantelor și elementelor naturale, produse ce trec printr-un proces strict controlat și sunt în permanență îmbunătățite pentru a oferi rezultate excelente.

Cum în sezonul rece tenul tinde să întâmpine probleme, specialiștii Gerocossen recomandă următoarele 5 tipuri de creme pentru față care pot să prevină apariția acestora:

  1. Cremă de față intens hidratantă ALGADERM

Este o cremă care conține alge marine, ulei de argan bio, avocado, susan și acid hialuronic. Algele marine oferă pielii o hidratare zilnică intensă, prevenind în același timp apariția semnelor de îmbătrânire, iar acidul hialuronic întărește bariera protectoare a pielii, oferind un aspect neted și sănătos.

  1. Cremă hidratantă pentru față Phyto Stem

Are o textură ușoară, iar celulele stem pe care le are în compoziție hrănesc în profunzime pielea și luptă eficient cu aspectul tern. Acidul hialuronic, uleiul de argan organic și filtrele solare (SPF 15) care se regăsesc și ele în conținut, revitalizează celulele epiteliale, protejează împotriva radiațiilor UV și previn apariția ridurilor.

  1. Cremă hidratantă Melcfort

Are la bază Poly-Helixan, un ingredient natural extras din secreția melcului “Helix aspersa”, cu proprietăți recunoscute de întinerire și regenerare a tenului. Alături de acesta, acidul hialuronic și aloe-vera oferă o hidratare în profunzime și mențin prospețimea și tinerețea pielii.

  1. Cremă hidratantă pentru ten uscat Natural Miere

Este special concepută pentru a răspunde necesităților tenului uscat. Conține lipide esențiale, vitamine (A, B1, B6, PP) și minerale, garantând o hidratare intensă. În plus, filtrul UV oferă protecție împotriva acțiunii radicalilor liberi și previne îmbătrânirea prematură.

  1. Cremă intens hidratantă pentru față Argan Bio

Se remarcă prin textura lejeră, ce nu încarcă pielea, hrănind în profunzime. Combinația de aloe-vera și ulei de argan organic originar din Maroc ajută tenul să-și recâștige strălucirea și tinerețea, iar factorul de protecție SPF 10 îl protejează de efectele nedorite ale radiațiilor.

Recomandări

Pentru ca rezultatele să fie pe măsura așteptărilor, Gerocossen recomandă ca, pe lângă utilizarea unei creme hidratante pentru față, să:

  • Se țină cont de faptul că radiațiile UV afectează și în sezonul rece pielea, de aceea trebuie să se caute nu doar creme de față cu protecție contra acestora, ci și fonduri de ten sau alte produse destinate tenului;
  • Nu se folosească loțiuni tonice pe bază de alcool, deoarece vor strânge mai tare pielea și vor spori senzația de disconfort;
  • Se evite gomajul facial, în special în cazul tenului foarte uscat. De preferat este să se aleagă măști de față hidratante sau demachiante blânde, pe bază de uleiuri naturale.

Leave a Reply