Intr-o lume in care suntem intr-o continua fuga, in care ne dorim sa ajungem cat mai repede in locul in care avem treaba, in care nu putem renunta la un mijloc de transport eficient, trebuie sa avem grija de masina noastra si sa o intretinem la cele mai inalte standarde.

Cu toate acestea, se intampla ca autovehiculele personale sa se strice, iar alegerea unui loc in care sa le reparam ne ridica de cele mai multe ori probleme.

Soferii se confrunta adesea cu nepasarea angajatilor, de unde rezulta o reparatie superficial si un timp de asteptare indelungat. In cele mai multe cazuri, materialele folosite sunt de proasta calitate, iar produsul final nu este de durata, necesitand interventii ulterioare sau chiar reparatii mai ample.

Chiar daca nu face parte din categoria pieselor care sa se defecteze frecvent, turbina poate prezenta anumite imperfectiuni cauzate de aparitia unor corpuri in carcasa, de turarea excesiva a masinii, de alimentarea insuficienta cu ulei sau de calitatea inferioara a acestuia.

De multe ori preferam sa cumparam ceva nou, in loc sa reconditionam, insa in aceste cazuri cea mai buna solutie este a doua. Pe langa faptul ca ne reducem costurile de reparatie la jumatate, o turbine reconditionata ca la cartea va avea aceleasi calitati ca una noua.

Turbo9 iti pune la dispozitie o echipa formata numai din profesionisti, pentru care calitatea este cel mai important aspect al muncii depuse in favoarea clientului, alaturi de seriozitate si professionalism. Vorbim asadar despre un service dotat cu cele mai noi aparate din domeniu pentru reconditionari turbine Iasi, in care angajatii sunt mereu la curent cu noile metode de investigare si reparare a masinilor, fiind astfel pregatiti pentru orice defectiune cu care se confrunta proprietarii masinilor.

Acest service alege sa foloseasca piese de la firme renumite pentru a oferi clientilor increderea unei reparatii de durata, intr-un timp cat mai scurt. Pentru a garanta serviciile oferite, timp de un an piesele reconditionate vor fi schimbate, in cazul in care nu functioneaza in parametrii impusi. Preturile aplicate sunt avantajoase, timpul de asteptare este scurt, iar rezultatul este cel dorit.

Clientii sau declarat ca sunt multumiti si spun ca vor reveni la acest service de fiecare data cand va fi nevoie.

De asemenea, Turbo9 se ocupa de reparatia motoarelor, a injectoarelor si a pompei de injectie.

Pentru a reconditiona o turbine trebuie in primul rand sa se demonteze piesele, dupa care urmeaza diagnosticarea. Mecanicii urmeaza sa inlocuiasca piesele si sa le stabilizeze.

Atunci cand ne pregatim pentru aceasta reconditionare, ar fi bine sa schimbam filtrele de aer si ulei, plus reinlocuirea uleiului de motor, dupa recomandarile specialistilor.

Echipa de profesionisti a companiei Turbo9 examineaza si pun un diagnostic masinii, iar toatea acestea gratuit. Pentru a beneficia de aceste servicii este nevoie de o programare, care se poate face si pe site-ul www.turbo9.ro.

Service-ul auto se gaseste in Iasi, pe strada Tabacului, numarul 34.

Leave a Reply