Achizitia unui smartphone poate reprezenta un punct maximum de bucurie si entuziasm pentru persoana care si-a dorit atat de mult telefonul respectiv insa pe cat de mare a fost dorinta de a avea respectivul gadget, tot la fel de mare poate fi dezamagirea daca telefonul indragit s-ar sparge sau ar pati ceva ce i-ar ingreuna functionalitatea.

Oricat de mult ti-ai dori sa pastrezi telefonul fara husa de protectie iphone x, iti pot spune , din experienta proprie ca reusita acestei initiative este intalnita foarte rar. De ce? E simplu. Nu te poti lupta cu gravitatia. Telefonul, la fel ca orice alt obiect, daca nu este asigurat atunci cand este lasat intr-un anumit loc poate aluneca si de aici iti poti imagina si singur tragedia.

De ce sa stai in garda mereu atunci cand tii telefonul in mana cand poti sa fii relaxat si fara griji. Nu degeaba majoritatea persoanelor din jurul tau care au o husa de telefon, si-au achizitionat-o din dorinta de a nu fi mereu stresati de locul in care isi lasa sau uita de cele mai multe ori indragitul smartphone.

In ultima perioada, nu doar smartphone-urile au fost dotate cu husa ci si smartwatch-urile, da ti se poate parea iesit din comun insa sunt persoane care isi achizitioneaza astfel de protectii pentru ceasurile purtate la mana.

Mai mult decat atat, exista o categorie de persoane care intotdeauna sunt in trend cu ultimele aparitii ale telefoanelor si de fiecare data cand apare un model nou si-l achizitioneaza, din acest motiv au trecut la nivelul urmator : asigurarea smartphonului in caz de accident. Astfel ca vei incepe sa auzi de persoane care si-au cumparat un telefon de 4000 de lei si care platesc lunar peste 150 de lei, nu pe abonament ci pe asigurarea produsului.

Cum functioneaza asigurarea? Este un procedeu destul de relaxat. In momentul in care ti-ai spart ecranul va trebui sa completezi  un teanc de hartii si sa mergi la difuzorul de asigurare pentru a te despagubi.

De ce sa te implici totusi intr-un tam tam atat de mare cand ai putea sa-ti achizitionezi o singura data doar o protectie, aceasta fiind reprezentata de o husa speciala de la www.husecool.ro.

Un alt avantaj al husei este acela ca nu va proteja doar capacul telefonului sau dupa caz – displayul acestuia ci si lentila camerei, care de cele mai multe ori este evidentiata sau expusa prin prisma faptului ca telefonul are camera foto iesita in relief.

Recomandare:

In momentul in care iti alegi husa pentru telefon, asigurate ca ai comunicat persoanei care iti furnizeaza obiectul modelul exact al telefonului tau. In caz contrar s-ar putea sa trebuiasca sa-ti achizitionezi alta.

Ca masura suplimentara, asigura-te ca site-ul de unde iti faci cumparaturile online pentru telefonul tau primeste obiectul ca returnare. Acest lucru te-ar ajuta in cazul in care observi ca respectivul model nu arata atat de bine pe telefon dupa cum iti imaginai.

Pe final de articol iti sugerez ca pentru a evita o investitie ulterioara mai mare in telefon din diverse considerente (scapat pe jos, alunecat etc) achizitioneaza-ti ct=at mai repede husa potrivita.

Leave a Reply