Afla adevaratul motiv pentru care nu imi place sa stau in chirie si solutia pe care am gasit-o!

Ca multe alte persoane, ori mai bine spus ca majoritatea persoanelor ce locuiesc in Bucuresti, sunt venit din provincie si evident ca stau intr-un apartament inchiriat. E solutia la care recurg cele mai multe persoane, insa asta vine si cu o serie de dezavantaje.

Sunt multe motive pentru care a sta in chirie e o adevarata peripetie, pe langa conditiile in care se prezinta unele dintre cazari sau preturile exagerat de mari. Deseori se intampla ca proprietarul respectiv sa nu fie chiar atat de serios, ori neintelegator, motiv pentru care am fost nevoit sa ma mut periodic, ceea ce devenea de-a dreptul suparator.

Acest aspect anterior mentionat cred ca e unul in care s-a regasit cel putin o data fiecare persoana care sta in chirie. De ce am imi displacea acest lucru atat de mult? Nu a fost pentru ca nu gaseam un alt spatiu rapid, ci pentru ca asta implica sa imi adun toate lucrurile, sa le impachetez, sa gasesc cu chiu cu vai o masina pentru a le transporta, sa le duc jos, sa le urc si asta inseamna multi nervi, stres, transpiratie, oboseala, iar in multe dintre cazuri unele obiecte se pierdeau sau se spargeau.

Vreau sa spun ca am trecut prin astfel de situatii de cel putin 3 ori, insa intr-un final am gasit si cea mai buna solutie – o firma mutari ce activeaza in Bucuresti, mai exact SprintMove Company. Am gasit in cadrul acesteia o echipa foarte profesionista si care mi-a usurat nespus de mult intregul proces de mutare.

De ce recomand cu mare drag o astfel de firma? Ei bine, motivele pot fi diverse. In primul rand vei castiga timp. E aproape imposibil sa te descurci de unul singur cu toate lucrurile pe care le ai, asta daca nu traiesti ca un adevarat nomad, insa in cele mai multe cazuri obiectele pot fi numeroase, grele si fragile.

Pentru fiecare dintre detaliile mentionate anterior, echipa SprintMove mi-a oferit incredere si mi-a demonstrat cum se lucreaza inteligent, avand un personal cu experienta si specializat in transportul diferitelor obiecte cu un maxim de eficienta si un minim de efort.

De asemenea, ar trebui sa adaug la toate aceste aspecte faptul ca nu am fost nevoit sa inghesui aceste lucruri in propria masina, mica de altfel si destul de neincapatoare. O firma mutari va putea sa asigure transportul tuturor obiectelor in cele mai bune conditii, implicit intr-un grad de siguranta ridicat, motiv pentru care emotiile ca lucrurile vor fi deteriorate dispar complet.

Sa mai punem la socoteala faptul ca firma anterior mentionata m-a ajutat sa demontez si sa montez mobilierul? Cand tragi linie vei ajunge la concluzia ca desi preturile nu sunt deloc ridicate, o firma de mutari isi merita pe deplin toti banii. Castigi foarte mult timp, nu depui nici cel mai mic efort, obiectele sunt transportate in cele mai bune conditii, iar grija ca te vei muta intr-un alt spatiu nu mai este atat de suparatoare.

Aceasta e o solutie la care pot apela cu succes chiar si anumite firme sau proprietari de spatii mai mari, profesionalismul si modul in care opereaza fiind unul deosebit de eficient, respectiv caracterizat de performanta.

Leave a Reply