Apartamentele noi sunt la mare cautare printre cei care stau in chirie, insa pana se vad in posesia propriei locuinte, tinerii pot astepta si un an sau chiar mai mult de atat. Cererea este mai mare decat oferta, astfel ca intre cele doua nu exista nici un fel de echilibru.

Insa doar o mica parte dintre tineri pot achizitiona un apartament intr-un bloc nou, avand in vedere faptul ca suma nu este deloc de neglijat. Din cauza salariilor mici, bancile nici nu ofera credit acestora, asa ca singura varianta ramane pe moment sa stea in chirie. Sunt si zone rezidentiale care au ramas abandonate dupa venirea crizei si care inca nu si-au revenit.

Persoanele care au dat avans si nu au primit la schimb ceea ce li s-a promis au apelat la a-i da in judecata pe dezvoltatorii imobiliari pentru a-si recupera banii, insa procesele sunt de durata. Apartamente de vanzare Bucuresti doua camere gasiti mai la tot pasul, insa trebuie sa fiti dispusi si sa platiti un pret piperat, asta in functie de zona si de dotarile apartamentului.

Chiar daca este nou, uitati-va cu atentie la detalii si la instalatie. Luati cu voi si pe cineva care se pricepe pentru a nu da gres in alegerea pe care urmeaza sa o faceti. Sunt multi cei care afirma faptul ca in cazul apartamentelor noi, materialele folosite sunt de proasta calitate si ca trebuie sa va ganditi de doua ori inainte de a lua decizia finala. Nu putine au fost cazurile in care la nici o luna de cand s-au mutat, proprietarii au observat ca tavanul pica ori ca instalatia este de proasta calitate.

Apartamentele vechi sunt si ele o solutie, insa in acest caz blocul nu trebuie sa fie mai vechi de zece ani, deoarece in cazul unui cutremur poate provoca pagube importante. In cazul blocurilor mai vechi, specialistii in domeniu spun ca fundatia este mult mai solida decat al unui bloc abia construit. De aceea, tinerii si nu numai prefera sa cumpere un apartament intr-un bloc mai vechi pe care sa-l renoveze dupa bunul plac.

Preturile se apropie de normal

In ultimii ani, preturile apartamentelor a inceput sa mai scada, avand in vedere ca in timpul boom-ului imobiliar aproape ca nu te puteai gandi sa ai o locuinta cat de mica. Incetul cu inceptul preturile apartamentelor revin la normal, iar cu ajutorul programului Prima Casa, tinerii isi pot achizitiona un apartament mult mai usor decat o puteau face inainte de implementarea lui. Apartamente de vanzare Bucuresti doua camere sunt la mare cautare printre cei care prefera sa dea banii de pe chirie pe propria locuinta. Nu este un lucru deloc usor sa faci un credit in banca pe care sa-l platesti in 30 de ani, insa e cu mult mai rentabil sa platesti pentru locuinta ta decat sa dai bani altora. Aceasta poate fi mobilata si utilata dupa bunul plac si bunul gust.

Leave a Reply